Oldukça verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Kafkasspor yönetim kurulu üyemiz Berkay Şimşek "Antalya’da 10 günlük bir kamp dönemi geçirdik. Yeni transferlerimizin uyum sağlaması açısından iyi bir kamp dönemi oldu. İkinci yarı, ilk yarıya nazaran daha zorlu gececiğini düşündüğümüz için, bir çok mevkiyde oynayabilecek, katkı sağlayabilecek oyuncular transfer etmek istiyorduk ve teknik ekibimizin raporu doğrultusunda, Çorluspor’dan Arashan Altuntaş, Feriköyspor’dan Yusuf Kızıltaş, Mimarobaspor’dan Hasan Caylan, Manavgat Belediyespor’dan Yusuf Demir, Gölcükspor’dan Oğuzhan Yılmaz, Muğlaspor’dan Sergen Şakirler ve Mardinspor’dan Muhammet Furkan Demir’i renklerimize bağlayarak, transferi kapattık.

HAZIRLIK MAÇLARI UMUT VERİCİ

Hazırlık maçlarının çok iyi geçtiğini belirten Şimşek “ 10 günlük Antalya kampı sürecinde Niksar Belediyespor – Suvermez Kapadokya – Tire Fk ve Hendekspor takımlarıyla yapmış olduğumuz hazırlık maçlarından 3 galibiyet 1 mağlubiyet aldık. Gerek maç skorları gerekse oynanan futbol bizleri çok mutlu etti, inşallah hazırlık maçlarında oynadığımız futbolu lige yansıtarak şampiyon olmak istiyoruz.

İKİNCİ YARININ İLK MAÇINDAN 3 PUANLA AYRILMAK İSTİYORUZ.

Pazar günü oynayacağımız Nişantaşspor maçını mutlaka kazanmak zorunda olduğumuz belirten Şimşek “İkinci yarının ilk maçında Pazar günü İstanbul deplasmanında Nişantaşıspor ile oynayacağız. Amacımız her maçı kazanmak ve zirve hedefimizi sürdürmektir. Pazar günü Nişantaşıspor maçını kazanarak yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi