Bursaspor Basketbol olarak yıllardan beri güçlü bir isim sponsoru arayışı içinde olduklarını hatırlatan Sezer Sezgin, “ Bunun ilkini Durmaz ailesiyle oluşturmuştuk. 3 yıl bizlere destek oldular. Kendilerinin bu takımın buralara gelmesinde emeği büyüktür. Sezon başında yeni bir arayışa girmiştik. Uludağ ailesiyle konuştuğumuzda süreci kendilerine tüm şeffaflığıyla anlattık. Onlar da kıymet verdi anlaştık” dedi.

İLK HEDEF KALICI OLMAK

Sponsorluğu  bir şirket anlaşması olarak görmediklerini kaydeden Sezgin, “Onlar aslında kendi takımlarına destek verdi. Herhangi bir şartımız da yoktu. Şehrin takımına sahip çıktılar. Anlaşmada emeği geçen Levent ve Ömer Kızıl ile Mete Öz’e teşekkürlerimi sunuyorum. Güzel bir işbirliği içinde bu sene hedefimiz ligde kalıcı olmak ve orta sıralarda yer almak. Ama önümüzdeki yıllarda Avrupa hedefini gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

GLOBAL PLATFORMA TAŞINACAK

Sezona TOFAŞ galibiyetiyle başlamalarının kendileri açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Sezer Sezgin, “Sadece 3 tane hazırlık maçı yapabildik. Hazırlık kampı yapmamıştık. Diğer takımlar çeşitli Avrupa ülkeleri ile yurdun çeşitli yerlerinde hazırlanarak lige başlamışlardı. 3’ncü maçımız TOFAŞ ve 5’nci karşılaşmamız Darüşşafaka Tekfen’di. 5’te 5 gidiyoruz. Böyle olması gelecek adına beni ümitlendirirken, bir yandan da şaşırttı. Dikkatleri üzerimize çektik. Frutti Extra adıyla da global anlamda da dikkatleri üzerimize çekeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi