Federasyon Kupası’na katılacak olan 18 takımın baş antrenörü ve takım kaptanlarının katıldığı basın toplantısında konuşan Bursaspor Durmazlar Baş Antrenörü Şemsettin Baş, Federasyon Kupası’nı sezon öncesi hazırlık turnuvası olarak gördüklerini belirtti.

Şemsettin Hoca şu açıklamalarda bulundu "Öncelikle tüm takımlara sakatlıksız ve başarılı bir sezon diliyorum.  Federasyon Kupası’na gelince sezon başı biz hazırlık aşamasındayız.

Erken başlasak gibi gözüksek de sistemlerin oturması zaman alıyor. Biz hazırlık turnuvası olarak görüyoruz. Çok değerli takımlar, antrenörler ve oyuncular var. Bütün takımlara hayırlı bir sezon diliyorum" dedi.

Salih Uğraşan "Zor bir periyot bizi bekliyor"
Kaptan Salih Uğraşan ise altı gün içinde toplam 5 zorlu maç oynayacaklarını belirttiği konuşmasında şu ifadeleri kullandı "Turnuva öncesinde tüm sporcu arkadaşlarıma sakatlıksız bir turnuva diliyorum. Altı gün içerisinde toplam 5 maç var. Zor bir periyot bizi bekliyor. Zor bir gruptayız Sezon öncesinde kendimizi görmek açısından güzel olacak. Tüm takımlara başarılar diliyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi