Sabah saatlerinde Bursa Büyükşehir Belediyesi Fethiye Spor Kompleksi’nden otobüs ile Sabiha Gökçen Hava Alanı’na gelen yeşil-beyazlılar  önce Hamburg’a buradan da 3 saat süren otobüs yolculuğunun ardından Schwerin’e geldi.

Yolculuk öncesi basın mensuplarıyla sohbet eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol Baş Antrenörü Jan de Brandt güçlü bir rakiple oynayacaklarının altını çizerken bu maç için kafa olarak hazır olduklarını ifade etti ve şöyle devam etti ;

“Turlar geçtikçe rakiplerin kaliteleri de artıyor. Almanya 1.Ligi’ni lider bitirdiler. Almanya’nın  en iyi gençleri orada.Vakıfbank maçının öncesinde bile bu maçı düşündük” dedi.

Basın mensuplarının yeşil-beyazlılarının 2015 yılında kazandıkları kupa öncesi yarı finalde Alman ekibi Schwerin’i elediklerinin hatırlatılması üzerine  “ 2 yılda hem Büyükşehir Belediyespor’da hem de Alman takımında bir çok değişiklik oldu” diyen  Jan de Brandt  “geçmişte kalamayız , bu turu geçerek yeni bir tarih yazmak istiyoruz” dedi.

Diğer yandan Büyükşehirin Sultanlarının genç oyuncularu Yaren Hatipoğlu ve Nuran İnce, YGS sonuçlarını Hamburg- Schwerin yolunda öğrendi. Başarılı sonuçlar alan iki sporcuyu ilk olarak takım arkadaşları kutladı.

Rövanş 2 Nisan!

Sultanlar CEV Challenge Kupası yarı final ilk maçını 28 Mart Çarşamba (yarın) TSİ 20.00’de  Palmberg Arena’da oynayacak. Bu maçtan avantajla dönmek isteyen sultanlar rövanşı 2 Nisan Pazar günü saat 17:00’da  Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynayacak.

Editör: Haber Merkezi