Bursaspor taraftar grubu Teksas, basketbol şubesinde yaşanan gelişmeler ve kulüp yönetimi hakkında sert bir yazılı açıklama yayımladı.

"Yönetim kontrolü kaybetti, sportif çöküş yaşanıyor"

Basketbol şubesinin kuruluşundan bu yana takımı yalnız bırakmadıklarını hatırlatan taraftar grubu, Kulüp Başkanı Sezer Sezgin'in yönetim kontrolünü kaybettiğini ve kritik maçlardaki hatalarla emeklerin ziyan edildiğini vurguladı.

"Salonlardan çekilme kararı aldılar"

Merhum Dernek Başkanı Ertuğ Toker'in cenazesine yönetim ve sporcuların katılmamasına da tepki gösteren Teksas, basketbol maçlarında tribünlerden çekildiklerini bildirdi. Açıklamanın sonunda Sezer Sezgin'e seslenen taraftarlar, "Derhal kongre kararı alıp kulübün önünü aç. İstifa da bu kulübe yapacağın bir hizmettir" ifadelerine yer verdi.