Nilüfer’de çocukların sporla iç içe yaşamaları amacıyla düzenlenen Yaz Spor Okulları’nda bu yıl da binlerce öğrenci sporla buluşuyor. Yüzme, basketbol, futbol, voleybol, masa tenisi, kort tenisi, cimnastik ve capoeira (Savunma sanatı) branşlarında eğitimlerin verildiği Nilüfer Belediyespor Yaz Spor Okulları’nda yüzme branşının ikinci dönemi düzenlenen sertifika töreni ile sona erdi.

Konak Olimpik Yüzme Havuzu’nda düzenlenen sertifika törenine katılan Nilüfer Belediye Başkan Vekili Atakan Çorbacı ve Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Şemsi Oğuz, miniklerin heyecanına ortak oldu. Sertifika töreninde konuşan Nilüfer Belediye Başkan Vekili Atakan Çorbacı, çocukların sporla uğraşmalarını önemsediklerini belirterek, "Nilüfer Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey’in büyük çabasıyla ilçemiz genelinde spor faaliyetlerine yaptığımız destek ve teşvikler artarak sürüyor. Nilüfer Belediyesi olarak her çocuğumuzun, sporun en az bir dalı ile uğraşmasını istiyoruz ve bu yönde çalışmalar yapıyoruz. Özellikle yaz aylarında Nilüfer Belediyespor tarafından yıllardan beri sürdürülen Yaz Spor Okulları ile bugüne kadar yüz binlerce öğrenciye ulaşmanın ve onları sporla tanıştırmanın gururunu yaşıyoruz"dedi.

Her dönemi 10 gün süren kursta uzman eğitmenler eşliğinde yüzmeyi öğrenen 380 çocuk, sertifikalarını Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Atakan Çorbacı ve Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Şemsi Oğuz’un elinden aldı.

Editör: Haber Merkezi