Bursaspor’un şampiyon teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Bursa’ya geldi ve katıldığı bir panelde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ’NE GELDİ

Uludağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerinin davetlisi olarak Bursa’ya gelen 52 yaşındaki teknik adam, panelde kendisine yöneltilen sorulara önemli yanıtlar verdi.

“BİR GÜN YENİDEN YAŞARIZ İNŞALLAH”

Bursaspor’da 2010’da yaşadığı şampiyonlukla ilgili bir soruya Sağlam, şu cevabı verdi: “Kariyerimdeki en önemli ve en büyük başarıyı Bursaspor'da yaşadım. Bir Anadolu takımıyla Süper Lig şampiyonu olmak Türkiye'deki her Türk hocanın hayalidir. Ve o başarı ile beraber arkasından aldığımız 3.'lük ve sonrasındaki 4. ve 5.'liklerle güzel yıllar geçirdik. Geçen gün Bursa'da katıldığım Bursasporlular Derneği Gecesi’nde de söylediğim gibi, inşallah Bursaspor'da bu başarıları bir gün yeniden yaşayacağız ve şampiyonluklar göreceğiz. İnşallah Allah da bize bu başarıları yeniden yakalayacağımız ortamı hazırlar. Benim beklentim bu.”

“BURSASPOR’DAYKEN AVRUPA’DAN TEKLİF ALMIŞTIM”

Bursaspor'da teknik direktörlük yaptığı dönemde Avrupa'dan teklif aldığını belirten Ertuğrul Sağlam, "Bu tekliflere rağmen ben Bursaspor'da kalmayı tercih ettim. O dönem özellikle şampiyonluk sonrası hedefim, Bursaspor'u bir Avrupa kulübü haline getirmekti. Her sezon Avrupa kupalarına katılan ve oralarda kalıcı olabilen bir kulüp hayaliyle gelen teklifleri değerlendirmedim" şeklinde konuştu.

“7 KULÜPTEN TEKLİF ALDIM”

Başka takımlardan teklif alıp almadığı şeklindeki soruya Sağlam, şu cevabı verdi: "Özellikle son 1 ay içinde 5 tane 1. Lig ve 2 de Süper Lig takımından teklif aldım, ancak bunları olumlu olarak değerlendirmedim.”

Editör: Haber Merkezi