Göztepe maçı kaybedildi. Hoca değişince kazanan takımlar vardır ya biz onlardan olamadık.Yine üzülen ve puan tablosunu eline alıp aynı hesapları yapan taraftarlar olarak haftaya devam edeceğiz.Bursasporlu olduğumuzu bilen arkadaşların "N'olcak bu Bursaspor'un hali?" takılmalarına maruz kalacağız.

Maçın teknik analizini yapmaya gerek yok. Mustafa Er, başa geçtiği bu kısa sürede inandığı oyuncularla mücadelesini verdi. Beceriksiz ayaklar ve üretkenlikten uzak bir oyunla kaybettik maçı. Teknik adam olarak onu benimsemeleri ve karakterlerini ortaya koymaları vakit alacak anlaşılan bu oyuncu grubunun. Geçen sene, kadroda istemediğimiz ve "Harun ve Batalla hariç hepsini göndereceksin!" dediğimiz günlere yine geldik. O kadar masraf yapıldı ve yine bana kalırsa Harun ve Batalla dışında hepsini göndereceksin...

Mali tablo ortada. Bu seneyi kurtaramazsak, alt lige düşersek, federasyon gelirlerinden, yayın hakkı gelirlerinden olursak, vay halimize.Bizi kimse kurtaramaz; kurtarmazlar da zaten!

Karabük lig düştü ama bizden daha istekli ve hırslı oynuyorlar. Hocaları Ünal Karaman, maç kaybedince üzülüyoruz diyor. Herkese ilaç olan Bursaspor, korkuyorum ki Karabük'ün Süper Lig'deki son galibiyeti olarak tarihe geçebilir.Var mı korkmayan aranızda?

Ligin diğer maçlarının sonuçlarını elinle belirlesen ancak bu kadar bizim lehimize olur. Ama biz her hafta elimizin tersiyle itiyoruz bu fırsatları.Size şunu net söyleyeyim: Biz düşme barajına bir kere girersek daha da çıkamayız!

Eleştirmek kolay elbette. Peki bu son halimizde çözümler neler?

Yeni hoca geldi sayalım.Le Guen gönderildi.Bakalım onsuz Bursaspor ne kadar dirilecek?

Yönetim kongreye kadar görevinin başında; orada da değişen bir şey yok.

Taraftar, stresli ama halâ takımının yanında. Bu da tamam.

Geriye bir tek oyuncu transfer etmek kalıyor ki dönem itibariyle o da imkansız.

Demek ki eldeki oyunculara mahkumuz! Sevsek de sövsek de bunlar bizi temsil edecek.

Ben, nasıl bir ruh halindeysem, oyuncular da o ruh halinde olmalılar : ÜZÜLMELİLER! Takıma aidiyet hissetmedikleri için ve beceriksizliklerine birbirinin gözüne bakarak söyleyemedikleri için, bu işler böyle gidecek. Daha önceki yazımda belirtmiştim, Bursa düşmeyecekse, kazanarak değil, düşme hattındaki rakipleri kaybederek kalacak. Ama elalem dişini sıkmış, canla başla oynarken, bizimkiler halâ ciddiyetsiz. İş işten geçtikten sonra dişini sıksan da paçayı kurtaramazsın!

İnşallah Karabük'ü yeneriz de evimizdeki Konya maçının bir anlamı olur. Bu hallerdeyken puan alabileceğimiz pek maç kalmadı zaten. Allah yardımcımız olsun...

Saygılarımla.