Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur’unda Bursaspor, Timsah Arena’da Karadeniz ekibi Yomraspor’u konuk etti. 45+1 dakikada Cristobal Jorquera, 69. dakikada İsmail Konuk ve maçın son dakikasında Kubilay Kanatsızkuş'un kaydettiği goller ile Yomraspor'u 3-0 mağlup etti.

Karşılaşma esnasında bazı taraftar gruplarının Bilal Kısa'nın ayağıda top geldiğinde ıslıklanması bir çok taraftar tarafından tepki gördü. Özellikle Teksas taraftar grubunun bulunduğu trübünde, Bilal Kısa tezahüratları ile tecrübeli futbolsuya destek verdiler.

Hamza Hamzaoğlu maç sonu yaptığı basın toplantısında da yoğunlukta olarak Bilal Kısa'ya yapılan ıslıklı protesto üzerinde durdu ve futbolcuya destek veren taraftarları tebrik etti.

Hamzaoğlu, "Bu takımın formasını giyen, yükünü omuzlarında taşıyan, mücadele eden hiçbir futbolcu ıslıklanmayı hak etmiyor. Bazı taraftarların sezonun ikinci haftasında yaptığı ıslıklama tepkisi yine hortladı. Ben gerçek Bursaspor taraftarlarının böyle bir tepki vereceğini düşünmüyorum. Bu tepkiyi verenlerin Bursaspor'un geleceğini ve menfaatlerini düşündüğüne inanmıyorum. Hiçbir futbolcuma böyle tepki verilmesine müsaade etmem. Bilal Kısa'yı alkışlayan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum." diye konuştu.

 
Editör: Haber Merkezi