Spor Toto Süper Lig'de 16'ncı hafta mücadelesinde 14 Aralık Cuma günü saat 20.30'da İzmir deplasmanında Göztepe'ye konuk olacak Bursaspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Bugünkü çalışmasını eski yuvası olan ve yenilenen Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde yapan Yeşil Beyazlılarda Teknik Direktör Samet Aybaba, basın toplantısı düzenledi.

İSTEKLİ OYUN TEKRARLANMALI

Antrenman sahası kenarında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Aybaba, Antalyaspor karşısında beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını söyledi. Futbolda bireysel hataların yer aldığını kaydeden Samet Aybaba, "Takım halinde kötü gününüz oluyor. Son 2 maçımız var, ilk ayağı Göztepe... Hocaları değişti, yeni bir teknik direktörleri( Kemal Özdeş) var. Düşüne olarak bazı şeyleri yapamamanın eksiklikleri var. Arkadaşlarla onu konuşuyoruz. İyi çalışıp bu maça hazırlanıp Antalya maçında kaybettiğimiz 3 puanı telafi etmek istiyoruz. Oyuncularımız bundan önceki maçlarda oynadığı coşkulu, istekli oyunu tekrarlarsa, neden olmasın" dedi.

SAKATLAR KONUŞULMUYOR

Takımın son durumuna dair bilgiler de veren Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Sakat oyuncularımız var, hiç bahsetmiyoruz. Çünkü mevcut oyuncularımızın hepsine güveniyoruz. Kadromuz içindeki her oyuncu değerli. Zamanı geldiğinde hepsi oynar. Aytaç da bizim oyuncumuz katılacak. Daha önce gösterdiğimiz performansı yinelersek Göztepe maçından 3 puanla döneceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

KADRODA SÜRPRİZ OLACAK

Kadroda sürpriz isimleri sahaya süreceğinin sinyalini veren Aybaba, "Her oyuncunun forma şansı var. Diğer arkadaşları da bunu yadırgamaz. Eksik tarafları olan futbolcular kenarda bekleyip kendini geliştirene kadar diğerleri sahada yer alacak" dedi.

Editör: Haber Merkezi