TFF 1’nci Lig’in 18’nci haftasında Bursaspor’a deplasmanda 2-1’lik sonuçla mağlup olan Fatih Karagümrük’ün Teknik Direktörü Ömer Erdoğan açıklamalarda bulundu.

POZİSYON VERMEDİK

Karşılaşmaya iyi başladıklarını kaydeden Erdoğan, “ Topun bizde daha çok kaldığı, istediğimiz varyasyonları sahaya yansıttığımız, kenarlardan bindirmeler olsun, yediğimiz gol dışında neredeyse savunmada hiç pozisyon vermedik. Takım savunmasını iyi yaptık” dedi.

KÖTÜ BİR GOL YEDİK

İkinci yarıda golü bulduklarını hatırlatan tecrübeli çalıştırıcı, “Skor 1-1’ken Alasane’yle kaçırdığımız net bir pozisyonumuz var. Maçın son 10-15 dakikası taraftarın baskısıyla Bursaspor’un daha kontrolsüz hücum yapacağını bekliyorduk. Oyuncularıma söyledim ama kötü bir gol yedik. 90+’da yememiz açıkçası bizi çok üzdü. Oyuncularımdan memnunum. İyi niyetlilerdi. 1puanı hak ettik ama utbodla 90 +’lar oluyor. İnşallah bunu tekrar yaşamayız. Çalışacağız. Altınordu maçıyla galibiyet serisine başlamak istiyoruz” diye konuştu.

AİLEM HALA BURADA

Bursaspor taraftarının karşılaşma öncesinde gösterdiği sevgi ve yaptığı tezahüratları da değerlendiren Ömer Erdoğan, “Sağ olsunlar, çok duygulandım. Çok mutlu oldum, kendilerine çok teşekkür ederim. Burada benim çok güzel 7 senem geçti.  Eşim ve çocuklarım burada kalıyor. Rakip hoca olarak takımımın galip gelmesini isterdim. Bursaspor’a başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi