Bir medya mensubunun, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile devam edecek misiniz? sorusuna Başkan Ali Ay, "Basında yöneticilerin bir kısmı Hazma Hocayı istiyor bir kısmı istemiyor diye yazılar çıkıyor. Ben tüm beyanatlarımda şunu söyledim.

Biz Hamza Hoca ile devam etmek itiyoruz, hocamızı seviyoruz. Fakat biliyorsunuz ben bir söz verdim, mali tabloyu düzelteceğim. Bursaspor'u daha iyi günlere taşıyacağım diye söz verdim. Hamza Hoca'dan %30 indirim istedik, hocam düşünüyor.

Çarşamba günü oturup görüşeceğiz, kararımızı vereceğiz. Bunun için Hamza hocanın vereceği karara saygılıyım dedim. Tekrar söyleyeyim, biz Hamza Hoca ile çalışmak istiyoruz çünkü bu saatten sonra macera aramak istemiyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyipr Erdoğan'dan görüşme talebinize yanıt geldi mi ? sorusuna Ali Ay, "Görüşmemiz için randevu Betmatik talebinde bulunduk ama henüz yanıt gelmedi. Bekliyoruz. Cumhurbaşkanımızla neyi görüşebiliriz? Sadece stadyumun isim hakkıyla kendisinden yardım isteriz hepsi o kadar" yanıtını verdi.

 
Editör: Haber Merkezi