Hamza hoca "Bu sıralar iyi futbolu ikinci plana attık" diyen genç teknik adam "Nasıl kazanmamız gerekiyorsa öyle oynadık. Bundan sonra galibiyetlerle beraber iyi futbolu da getireceğiz" şeklinde konuştu. 

Spor Toto Süper Lig'de ilk 5 haftayı 12 puanla kapatan Bursaspor'da takımın bulunduğu konum herkesi mutlu ederken, oynanan futbola yapılan eleştiriler dikkatlerden kaçmıyor. Alınan tek gollü galibiyete rağmen özellikle son Kasımpaşa maçındaki takımın görüntüsü kimseyi memnun etmezken, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu,  bu eleştirilere cevap verdi. Genç teknik adamın ilk sözü “Oynadığımız futbolu bende beğenmiyorum” oldu. 


İYİ FUTBOL GELECEK
Sahada iyi mücadele eden, isteyen, kazanmayı amaçlayan bir Bursaspor olduğunu belirten genç teknik adam, “Şuanda galibiyetlere ihtiyacımız var, onun için oynuyoruz. Nasıl kazanmamız gerekiyorsa öyle bir futbol sergiliyoruz. Bu sıralar iyi futbolu ikinci plana attık. Bizim amacımız iyi futbolla beraber maçları kazanmaktı. Bundan sonra galibiyetlerle beraber iyi futbolu getireceğiz. İlerleyen haftalarda her şeyin daha iyi olacağından hiçbir kuşkum yok” diye konuştu.

BİLAL'E SABIR GÖSTERELİM
Hamza Hoca, tecrübeli futbolcunun birkaç hafta içerisinde kendisini göstereceğini söyledi. Başakşehir maçında tribünlerden tepki alan Bilal Kısa'nın birkaç hafta içersinde Bursaspor'a ciddi katkı sağlayacağını da ifade eden Hamza Hamzaoğlu şöyle konuştu: "Bilal için kolay bir durum değil. Bursaspor'a severek geldi. Kendisini gösterip ispat edecekken, taraftarın gönlünde taht kurmak isterken, tepki aldı. Kolay değil ama birkaç hafta içerisinde bunu atlatacaktır. Çok katkısı olacak Bursaspor'a. Bunu da herkes görecek. Sabırlı olmak lazım. Duygusal bir oyuncu. Bu duygusallıkla iyi bir bağ kurulursa ne duruma gelir onu düşünün."

OYUNCULARIM BİRBİRLERİNİ SEVİYOR
Hamza Hoca, yedek kulübesinden gelen isimlerin takıma ciddi katkı sağladığını söyledi. Takımda iyi bir birliktelik olduğunun altını çizen genç teknik adam, “Oyuncular birbirlerini seviyor. Bu takımın parçası olmaktan mutlular. İhtiyaç ne zaman duyulursa o an hazır durumdalar. Görevlerini yapmaya çalışıyorlar. Bu 90 dakika da olabilir, 1 dakikada. 2 haftadır oyuna girenlerin katkısı ortada. Kenarda hazır beklemeseler o katkıyı veremezler. Çalışıyorlar, hiç birinden şikayetçi değilim” dedi. 

SERCAN'DAN DAHA İYİSİNİ BEKLİYORUM
Hamzaoğlu, Kasımpaşa maçınından ardından Sercan Yıldırım için söylediklerine de açıklık getirdi. Hamza Hoca, "Sercan'dan şikayetim var diye söylemedim. Ben ondan memnunum. Çok şeyler bekliyorum, daha iyisini yapabilir diye söyledim" dedi. Timsah'ın hocası 1-0'lık galibiyetin ardından Sercan için şu ifadeleri kullanmıştı: “"Sonradan girenler katkı koydular. Sercan Yıldırım'dan şikayetim var. Daha iyisini yapmasını bekliyorum."

KUBİLAY'I KAZANACAĞIZ
Son 3 haftada ilk 11'de şans bulan Kubilay Kanatsızkuş'a güvendiğinin de altını çizen Timsah'ın Hocası, 'Kubilay'ı kazanmayı çalışıyoruz. Türk futbolunun da buna ihtiyacı var. Oynayıp süre aldıkça çok daha iyi olacak. Ben kendisine çok güveniyorum. Bu hem Kubilay için hem de diğer genç oyuncularımız için geçerli” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi