Bordo-beyazlılar kulüp tesislerinde Kayseri Erciyes maçı hazırlıklarını sürdürdü. İdman öncesi açıklama yapan Teknik Direktör Ergün Penbe, şunları söyledi.

"Zorlu bir Ankaragücü maçından çıktık. Şimdi önümüzde Kayseri Erciyesspor maçı var. Ligin son sırasında bulunan ekiplerden bir tanesi ama böyle maçlar her zaman zordur. Konsantre olmanız zordur. Oyuncularımızı öncelikle bu maça konsantre etmemiz lazım. Çünkü basit maçları çok hafife aldığınız zaman başınıza olmadık şeyler gelebilir. Tek kale oynarsınız 0-0 bitebilir. Tek kale oynarsınız son anda gol yiyebilirsiniz. Onun için çok iyi konsantre olmamız gereke maçlardan bir tanesi. Ligin rahat ekiplerinden birisi ile oynayacağız. Kaybedecek bir şeyleri olmayan bir takımla oynayacağımız için aslında baktığınız zaman kolay gibi gözükse de zor maçlardan bir tanesi.

Oyuncularımı en iyi şekilde motive edip, kendi seyirci ve sahamızda oynayacağımız maçı kazanmak istiyoruz. Çünkü 3 puanı aldığımı takdirde biraz daha yukarılara yakın olmuş olacağız. Sonra zorlu bir deplasman bizi bekliyor. Çalışmalarımız güzel sürüyor. Bugün de ikinci idmanımıza çıkacağız. Biraz oyuncularımıza yüklemeye yapacağız. Keyifli bir idman olacak. Kayser, Erciyes çalışmaları devam ediyor. Dediğim gibi kolay gözükse de zor olacak. Çünkü böyle maçlara motive olmak zordur ama biz motive edip, sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. İsa'nın biraz belinde problem var. Dün MR'ını çektirdik. Ameliyat olması gerektiğini söylediler. Ameliyat olmadan geçirebilirsek uğraşırız. Ameliyat çok gerekliyse ameliyat ettireceğiz onu. Onun dışında çok önemli ve eksiğimiz yok. Sakat oyuncumuz yok. Tabi idmanlarda ne olur onu bilmiyoruz.

Taraftarlarımız inanıyorum ki, hafta sonu stadı dolduracaklardır. Ankaragücü maçından biz puan yada puanlarla dönmüş olsaydık, Erciyes maçında her yerin dolacağını düşünüyordum. Yine hafta sonu bizleri yalnız bırakacaklarını düşünmüyorum ben. Yine gelip orada İnegölspor'u en iyi şekilde destekleyeceklerini eminim. Çünkü onlar bizim için önemli. Dediğimiz gibi onlar bizim için 12. adam. Onların desteklerini hafta sonu tekrar bekliyoruz."

Editör: Haber Merkezi