Bugün Sancak gazetesinde yayımlanan haberde Uğur Engin, benzetmeler yaparak şu ifadelere yer verdi. "Bu sezon zorunlu olarak kendisini defans arayışına yönelten Bursaspor yönetimi ve teknik heyet, ordaki açığı Akhisar Belediyespor’un Maldini’si İsmail Konuk’la doldurmaya karar verdi. Gel gelelim işin özü böyle değil. Yada böyle olmamalı. Eğer bu oyuncuyu bu takımda direk 11 oynamak için transfer ediyorsanız, ya sizde bir sorun vardır yada farklı bir oyun. İşte bende bu oyunu sizlerle paylaşmak istiyorum.

Bana kalırsa olay şöyle gerçekleşti. Hamza Hamzaoğlu’nun daha önce Akhisar Belediye’yi çalıştırdığını hepimiz biliyoruz. Çünkü burası Bursa... İşin özü ben diyorum ki Hamza hoca’nın Akhisar’dan alacağı vardı ve Akhisar yönetimide buna karşılık Hamza hoca’ya bir teklif sundu. Oda çekiliş teklifi. Nasıl mı? Açıklıyorum. Bence Akhisar yönetimi direk Hamza hoca ile temasa geçerek hocam senin bizden alacağın var, gel bunu çekiliş yöntemiyle kapatalım. Tüm futbolcuların ismini bir kağıda yazalım ve boş bir poşetin içine koyup sizden bir kağıt seçmenizi isteyelim bakarsınız Hugo Rodallega çıkar.

Tabi bu teklifi duyan Hamza Hamzaoğlu’da heyecanla bunu onaylayıp kabul etmiş olabilir. Bunun neticesinde de çekiliş sonucunda İsmail Konuk’un çıkması olası bir ihtimal olarak göze çarpıyor. Yani olan yine Bursaspor’a oluyor." dedi.

Hamzaoğlu’nun huyu böyle
"Galatasaray’da yaşadığı Şampiyonluk sonrası iskelet kadroyu değiştiren ve yerine kasaba takımlarından futbolcu takviyesi yapan Hamzaoğlu, birkaç hafta içerisinde sarı-kırmızılı takımdan apar topar gönderilmişti. Özellikle Akhisar Belediyespor’dan öz evladı gibi gördüğü Bilal Kısa’yı nereye giderse yanında götüren genç teknik adam, son olarak Bursaspor’da birlikteliğine devam ediyor. Fakat bu sefer bir tek Bilal yok. İsmail Konuk ve Merter Yüce’de evlat kategorisine giren isimler oldu. Hani “Can çıkar huy çıkmaz” derler ya işte buna en güzel örnek Hamza Hamzaoğlu!"

Kaynak: Sancak Gazetesi
 
Editör: Haber Merkezi