Aroma'nın 50. kuruluş yılı sebebiyle düzenlenen etkinliğe Bursaspor İkinci Başkanı Cem Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri Enver Kumova, Onur Özselek ve Sezer Sezgin, yedek yöneticiler Hasan Parkalay ve Zeki Öztürk'ün yanı sıra, Teknik Direktör Samet Aybaba, Basketbol takımı baş antrenörü Arda Vekiloğlu, Basketbol takımı genel menajeri Nedim Yücel, sporcular Ertuğrul Ersoy, Okan Kocuk, Aytaç Kara, Stephane Badji, Karlo Vragovic ve Recep Doğrusöz katıldı.

Aroma'nın Gürsu fabrikasını gezen futbolcular ve basketbolcular, daha sonra fabrika çalışanları ile biraraya geldiler. Kendileriyle sohbet eden sporcular, Bursastore Tırından alışveriş yapan çalışanların aldığı ürünleri imzaladılar ve kendileriyle bol bol fotoğraf çektirdiler.

Aroma AŞ Genel Müdürü Sefer Kılınç, ziyaret ile ilgili olarak "Bursa topraklarından doğan Aroma, yarım asırdır Bursaspor'a destek veriyor. İyi günde kötü günde her zaman Bursaspor'un yanındayız. Bursasporumuzun sevgili sporcuları ve yöneticileri bizi bu mutlu günümüzde 50. yıl etkinliğimizde yanlız bırakmadılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.  Bursaspor'un A Takım futbolcularının yanı sıra basketbol takımımıza ve altyapıdaki yıldız adaylarıda Aramo'nın vitamin deposu ürüneriyle dahada güçleniyor" dedi.

Editör: Haber Merkezi