Sivasspor'un yıldızı Aatif Chahechouhe paylaşılamıyor. Bursaspor'un anlaşmaya vardığı Faslı oyuncuyu şimdi de Trabzonspor istiyor. Ersun Yanal'ın transfer listesinde 1. sırada bulunan yıldız futbolcu için girişimler hızlandırıldı.
Sivasspor'un küme düşmesinin ardından geleceği merak konusu olan Aatif Chahechouhe'nun talipleri artıyor.

Bursaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun daha Sivasspor küme düşmeden Chahechouhe'yu istemişti. Bursasporlu yönetciler de oyuncunun menajeriyle temasa geçmiş ve sezon sonu için sözlü olarak anlaşmaya varmıştı.

Sivasspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan oyuncuya bu kez Trabzonspor talip oldu. Teknik Direktör Ersun Yanal yeni sezonda Aatif Chahechouhe'yu kadrosunda görmek istiyor. Bursaspor'un yıllık 900 bin euro'ya el sıkıştığı oyuncuya bordo-mavili kulüp yıllık 1 milyon euro teklif yaptı.

Bursaspor'a gitmeye sıcak bakan Faslı oyuncunun aklı Trabzonspor'un teklifinden sonra karıştı. Trabzonspor Chahechouhe için Sivasspor'u bir miktar para ve 2 genç oyuncu ile ikna etti. Transfer ile ilgili son kararı Aatıf Chahechouhe verecek.

Aatıf Chahechouhe Sivasspor formasıyla 125 lig maçında 47 gol kaydetti. 2012 yılında Bulgaristan'ın Chernomoretz takımından Sivasspor'a 800 bin euro bonservisle gelen Chahechouhe, 2012-13 sezonunda 17 golle gol kralı Sekabet olmuştu.
Editör: Haber Merkezi