Öncelikle "Hayırlısı olsun." diyerek başlamak isterim. Geçen sefer "Futbolculara Mektup" yazmıştım, bu defa da yönetime bir kaç sözüm var, elimden geldiğince aktarmaya çalışayım.

19.05.2020

Sevgili Yönetim,

Sezon sonu geldi ve dümeninde olduğunuz gemi limana yanaşamadı ve biraz açıkta demir attı. 3 maçlık bir küçük turnuva sonucu ya limana yanaşacağız ya da zaten su almış gemi son dalgaların etkisiyle batacak.

Bu zamana kadar doğru yaptığınız işler için teşekkürler, yapmak istedikleriniz için de teşekkürler. Maddi manevi ne kattıysanız yine teşekkürler.

Yanlış yapılan işleri ya da yapılamayan işleri yazmak istemiyorum. Zaten yazdık, çizdik; herkes de süreç içerisinde kendi değerlendirmesini yapmıştır.Şu an zamanı da değil zaten.

Ama tüm bu yanlış işlerin,kararların unutulması, unutturulması çok kolaydır Bursa'mızda...

Mesela, üst lige çıksak, bu sezon ile ilgili tüm hatalar rafa kalkar. Çünkü, Bursa olarak, Bursasporlular olarak bağırmayı, çağırmayı, isyan besteleri yapmayı çok iyi biliriz ama hesap sormaya gelince bir kaç cılız ses dışında ortalıkta kimseyi bulamazsınız. Hatta "Bu başkan bizi düşürecek!" diye yazdığınızda onu yeniden seçen 1060 kişiden birileri seni tehtit ettiğinde, seni savunan yakın bir kaç dostun dışında "koskoca camiada" sesi soluğu çıkmaz kimsenin...

Neyse...

Şimdi bir de sosyal medya var.

Etkin ve doğru kullananları tenzih ederek söylüyorum genelde zarar veren ya da kin kusan paylaşımlarla dolu. Kriminal incelemeler yapsan içlerinde üretilmiş bir proje ya da bir derde deva bulmak zor.

Şunu net kabul etmek gerekiyor: Bursaspor'un şu durumunun müsebbibi sizlersiniz. Alamadığınız destekler, önleyemediğiniz hileler, kadrolar,hocalar derken buraya gelen sizsiniz.

Takımı çıkarabilirseniz, bunlara ragmen çıkardık diye övüncünü yaşama hakkı da sizin elbette...

Fazla uzatmayayım,zaten okumayı sevmeyen bir milletiz maalesef; sadede geleyim.

Yükselme Grubu'ndaki tüm hilelere, şaibelere engel olmak zorundasınız.

Sakın ha sizler şaibe yapıp, bizleri utandırmayın. Öyle bir şey yapacağınızı düşünmüyorum zaten.

Ancak, yapmaya niyetli olanlara fırsat vermeyin.

Oyuncuları motive edecek maddi manevi ne varsa bulun,buluşturun hemen yarın yükseltin takımın enerjisini.

Siyasetten, iş dünyasından bir şeyler rica edecekseniz, doğuracağı sonuçları hesaplayarak rica edin ki, kimse Bursaspor'un sahibi zannetmesin kendisini.

Zaten, Bursa'yı, Bursaspor'u gerçekten seven siyasetçi ve iş adamları, bu zamanda kendilerinden bir şeyler istenmeden taşın altına elini koyar, her türlü hileye,dolana engel olmak için uğraşır.

Sevgili Yönetim,

Saygıda kusur etmeden, zaten yapmanız gerektiğini bildiğiniz şeyleri kaleme aldım. Sevmek başka, iş başka... Sizler kurtarıcı olarak geldiniz, o zaman kurtaracaksınız bu takımı.

A.Demirspor'u ikili eşleşmede istemiyordum açıkçası ama Hatayspor maçında anladım ki İrfan Hoca çok istiyor. O zaman gereğini yapsın. Siz de yapın..

Ne yapın edin, kimi nasıl motive edecekseniz edin bu takımı ait olduğu lige çıkarın.

Tüm saygımla söylüyorum, kimsenin Bursasporluluğunu ölçemem ama bu takım çıkamazsa bu sene faturayı kime keselim o zaman?

Ben yine sizlerden randevu alıp,Timsah Arena'da ögrencilerimle Süper Lig'de maç izlemek istiyorum.

Biz her türlü güçlüğün altından kalkacak bir takımız;

ÇÜNKÜ BİZ BURSASPOR'UZ...

Saygılarımla...