Lige verilen milli arayı Antalya Belek’te kamp yaparak değerlendiren Bursaspor, U19 takımından 4 oyuncuyu kampa çağırdı. Teknik direktör Tamer Tuna’nın isteği doğrultusunda, Vakıfköy’den; 2003’lü orta saha Bilal Güney, 2004’lü forvet Hasan Sabri Karaca, 2004’lü sol stoper Kerem Kök ve 2004’lü orta saha Barış Dalkıran A takıma alındı.

Bursaspor’da 4 sakat oyuncunun (Bruno, Çapan, Eren Güler, Ramazan Keskin) tedavi için Bursa’da kalması ve Kerem Şen ile Batuhan Kör’ün de kapalı olan tahtaya takılan kiralama işleminde sıkıntı yaşanması üzerine, Tamer Tuna, sayısal eksiği gidermek ve gençlerin gelişimini gözlemlemek üzere 4 genci kadroya aldı.

CUMArRTESİ KAMPA KATILACAKLAR

Bu 4 genç futbolcunun, yarın (cumartesi) Antalya Belek kampına dahil olacağı öğrenildi. Bursaspor, kampa; 4’ü kaleci olmak üzere 21 oyuncuyla gitmişti.

Batuhan ve Kerem’in kiralanmasında yaşanan sıkıntı üzerine bu sayı 19’a indi. Acolatse’nin de kampın ilk gününde sakatlanmasıyla oyuncu sayısı 18’e düştü. 4 gencin katılmasıyla Timsah’ta kadro 22+1’e yükselecek.

Editör: Haber Merkezi