Spor Toto Süper Lig’in final periyodu yaşanıyor. Üst üste aldığı mağlubiyet ve beraberliklerle irtifa kaybederek dibe çakılan Bursaspor, üzerindeki ölü toprağını Antalyaspor karşısında aldığı galibiyetle attı. Chejou’nun 54 maç sonunda ağları havalandırdığı karşılaşmanın ardından camia kümede kalma adına bir kez daha umutlandı.

TARAFTAR ÖRGÜTLENDİ

Galibiyet sonrası taraftar, sosyal medya üzerinden birlik ve beraberlik çağrısı yaparken, ligin 33’ncü haftasında 19 Mayıs Pazar günü saat 16:00’da oynanacak Göztepe karşılaşmasında tribünlerde boş yer bırakmamak için örgütlendi. Twitter’dan “Bursasporİcin40BinKisi” hashtagiyle konu başlığı açan taraftar, İzmir temsilcisi önünde takıma tam destek vermeleri gerektiği konusunda çağrı yaptı.

PATİK ÖRSÜN

Taraftarlar, yönetimden bilet fiyatları konusunda da adım bekliyor. Yeşil Beyazlı arma sevdalıları, sosyal medyadan, “ ‘Bu takım düşerse bir şehir düşer’, Seni Sevmeyi Ağır Ödüyoruz, Yeter ki sen iste yakalım bu şehri, ömrümüze bedel adının her harfi.. Asla pes etme!, Adı aşk bu eziyetin, Kalbimizdeki sevdanın dışa vuran feryadısın BURSASPOR, Bu maça gelmeyen patik örsün” mesajlarını paylaştı.

Editör: Haber Merkezi