“Son Alanyaspor maçında da hatalar vardı. Acaba dedim ben de mi bir şey var dedim. Dışardan herkes ‘Bu takım ne kadar keyifli oynuyor’ diyordu. Hücum oyuncularımızla ilgili sıkıntılarımız vardı. Sonlandırmada sorunlarımız vardı. Biz oraya gidip bir şey başarmak istedik. Kulübü de fazla zarara sokmak istemedik. Baya bir şey başardık ama üç maça takıldık.

Ben daha önce Bursa’ya geldiğimde gençler çıktı ve sonrasında şampiyon oldu. Yine aynı şeyi düşündüm. Hatta bu kez kimseye bırakmayacağım dedim. Ama 2-3 maçlık hata bizi buradan kopardı. Biz gençlerimizden beklenilen seviyeyi yakalayamadık. İstediğim verimi alamadım.”

TARAFTARDAN EPEY DESTEK ALDIK

Bursaspor’da birçok şeyi doğru yaptık. Biz sadece üç maçın skoruna takıldık. Tek eksik bu. Futbol şehrinde kalamazsınız. Seyircinin de epey desteğini aldık. Son iki senede inanılmaz başarısızlık olunca, sonrasında da plan projeyi ve beni görünce destek verdi. İştahlı futbolu da gördüler.”

BEŞİKTAŞ’A ‘EVET’ DERİM

Samet Aybaba daha sonra Beşiktaş’la ilgili soruları yanıtladı ve gelebilecek bir teklife ‘evet’ diyebileceğini söyledi. Feda dönemindeki durumdan da bahseden tecrübeli teknik adam, "O dönem istediğim tek şey uzun dönemli kontrattı" şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi