Gemlikli iş adamı Mustafa Turan, tam bir Bursaspor sevdalısı. İnegöl Vehbi Koç İlkokulu Sınıf Ogretmeni Metin Yüksek'i sosyal medyadan görüp sınıftaki tüm öğrencilere (40 adet) forma bağışında bulundu.

Bursaspor Storeye ücretini yatıran Mustafa Turhan'dan sonra, sınıf öğretmeni ve Bursasporx.com yazarı Metin Yüksek, 40 adet formayı öğrencileri adına teslim aldı. Eylül ayında 3.sınıfa başlayacak olan öğrencilerin formaları şimdiden hazır.

Teşekkür etmek yetmez, ayakta alkışlıyorum

İnegöl Vehbi Koç İlkokulu Sınıf Öğretmeni Metin Yüksek formaları teslim aldıktan sonra şu açıklamayı yaptı; "10 yıldır İnegöl'de öğrencilerime Bursaspor ürünleri alabilmek için hep yalvara yalvara, gerekirse kapı kapı dolaşarak yardım topluyordum. Mustafa bey ise hiç tanışmadığımız halde kendiliğinden bu yardımı yaptı. Bursasporluluk sevgisi küçük yaşta kazanılması gereken bir olgu ve çocuklar için hediye almak bu sevgiyi perçinliyor. Gerek merkezlerde gerekse köylerde bu tip hediyeleşmeler, Bursaspor sevgisi aşılamaya calışan bizlerin elini kuvvetlendiriyor. Mustafa Bey'e teşekkür etmek yetmez benim adıma, ayakta alkışlıyorum. Kendisini de müsait olduğunda İnegöle de davet ettim, inşallah yüz yüze de tanışma fırsatımız olur. Tüm Bursasporlu iş adamlarından benzer hareketler bekleriz. Yeterki bana ulaşsınlar, ben ne merkez ne de dağ köyü boşta bırakmam... Öğrencilerim adına da canı gönülden teşekkür ediyorum."

Forma koleksiyonu olan ve daha öncede benzer yardımlarda bulunan Mustafa Turan'ın davranışının tüm Bursaspor sevdalıları için örnek teşkil etmesini diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi