Fakat maç esnasında (Batuhan’ın son dakika pozisyonu hariç.) bitsin şu 1 puanı alalım diye bekledim açıkçası. İkinci yarıda Erkan Zengin, Erdem Özgenç ve Ömer Şişmanoğlu girdikten sonra şahsen ben diken üzerinde maç izledim. Fakat her şeye rağmen mücadele eden bir Bursaspor vardı.

TERCİHLER

Dün maç kadroları açıklandığında ilk işim işi bilenleri aramak oldu ve onlara şu soruyu sordum “Hocam sol tarafta kim oynuyor” aslında düşündüğüm cevabı aldım “Çağatay” fakat tıpkı benim gibi herkesin kafasında soru işareti vardı, Çağatay geriye ne kadar katkı verebilir? Üstelik 3 stoperli bir sistemde… Bence kadro açısından herhalde tek sıkıntı bu tercihti fakat maçı kazandıran veya kaybettiren tercihlerdir, bu bana göre yanlış bir tercih fakat Fazlı hocaya göre çok doğru bir tercih olabilir.

KRİTİK 6 HAFTA!

Dün kazanmamız gereken bir maçta 1 puan almış olsak bile fikstüre baktıkça umutlarım artıyor, Balıkesirspor deplasmanı ile başlayan ve Adanaspor deplasmanı ile biten şu 6 haftalık periyotta yenemeyeceğimiz takım yok, takipçisi olduğumuz Altay ile şuanda 4 puan bulunuyor, ben inanıyorum ki bu 6 maçlık periyottan sonra biz önde olacağız. Bursaspor’un olduğu her yerde umutta vardır.

SIKMAYIN CANINIZI…

Uzun yıllardan sonra çok güzel bir birlik havası yakaladık, bu birlik havasını puan kayıpları, takımdan ayrılanlar asla bozamaz ve bozmamalı. Şuanda oynayan oyuncu kadromuza güvenimiz tam, Mustafa Er hocanın dediği gibi bu takım Play-Off oynayacaktır. Batuhan da asla canını sıkmamalı ve moralini bozmamalı. Goller kaçar, atılır tek isteğim daha güçlü dönmen, bizler insanların fıtratında hata yapmak vardır, önemli olan hataları telafi etmek sende silkelen ve bize gerçek Batuhan’ı göster.

Editör: Haber Merkezi