Bizde kebap denince İskender Kebap gelir aklımıza...

Adana, Adana ne Adana'sı? Bir kebabınız bir de turuncunuz güzel zaten...Gerisi paslı demir...

Adanalı insanı iyidir,hep iyi bildik ama bu demirciler kendilerine gelmediği sürece saygı duymayacağım...

25 senedir lige çıkma hayalleri kuran ve 3 - 5 maç kazanınca şampiyonluk nidaları atan A.Demirspor boyunun ölçüsünü aldı bu akşam...

Adanalı ekip, kulüp ve tribün olarak Bursa'ya saygı duymamanın faturasını ödedi bu akşam...

Şehrine saygı duymayan, transfer zamanları kopup gidenler, vefa denen değerden nasibini almamış eski Bursaslılar da mahçup oldu bu akşam...

Maçın hikayesini stada gelenler ve ekran başından izleyenler biliyor ama izleyemeyenler için şunu söyleyebilirim,mükemmel bir mücadele verdi oyuncularımız.  Özellikle gereksiz yere kart görüp takımı 10 kişi bırakan Özer'den sonra gol yesek de mücadeleyi bırakmadı takım.

A.Demirspor ilk yarı pozisyon bile bulamazken,ikinci yarı fark açılacakken 10 kişi kalınca defansı düşünmek zorunda kaldık.

Özer güzel oynadı çıkana kadar, hatrı var bende ama bu seferki özrünü ben kabul etmeyeceğim,sizi bilmem.Erzurum maçı öncesi olacak iş değildi bu. Artık Altay maçında 2 gol atsın düşünürüz affetmeyi :)

Taraftarımız stadı güzel doldurdu. Rakip takımın oyuncularına güzel yüklendi. Ceza alması muhtemel bir duruma düştük ama yapacak bir şey yok.

Ligdeki konumumuz ortada. Rakiplerin zirve stresini kaldırması zor.Bu oyun ve mücadele ile daha çok can yakarız inşallah.

Erzurum maçı elbette önemli ama bana kalırsa geriye kalan her maç çok önemli,motivasyonu tek maçlık değil tüm kalan maçlara yaymak lazım.

Maçta hemen arkamda Ali Kaan adında bir ufaklık vardı. Ufaklık dediğime bakmayın, 90 dakika susmadı maşallah. Hatta "Yarın okul var, sesin kısıldı,dinlen biraz" diye bile uyardım ama susmadı. Ben bu galibiyeti bu aslan parçasına hediye ediyorum.

Bursasporlular olarak, inancımızı arttırmalı ve desteğe hep devam etmeliyiz.

Bir maç kazandık diye yükselmeye, bir maç kaybettik diye dertlenmeye gerek yok.

Neyse,acıktım...

1.5 acılı bir adana kebabı çekti canım. 

Siz bunu okurken ben de kebabın keyfini çıkarayım.

Örste demir dövdüler, Bursasporluları mutlu ettiler...

Tüm oyuncularımızı kutluyorum.

Yarın derse girdiğimde çocuklar şenlensin diye Barış Manço'dan güzel bir şarkı açarım...

Saygılarımla...