Geçtiğimiz günlerde Yalçın Koşukavak’la yollarını ayıran Bursaspor, yeni teknik patronu İbrahim Üzülmez’le resmi sözleşme imzaladı.

SÜPER LİG’DE DE BERABERİZ

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Bursaspor Başkanı Mesut Mestan, şu ifadeleri kullandı: “Yeni bir heyecan yeni bir başlangıç. Hem bizim hem İbrahim Hoca için. Geçmiş dönemde başarılı bir futbolculuk kariyeri. Şimdi de teknik direktörlük dönemi aynı başarıyla geçer umarım. İnşallah Bursaspor’a faydalı olacak. İbrahim Hocamıza başarılar diliyorum. Süper Lig opsiyonlu 1.5 yıllık sözleşme yaptık. İnşallah Süper Lig’de de Allah İbrahim Hoca’yla çalışmayı bize nasip eder.”

LİMANA BAŞARIYLA YANAŞTIRMALIYIZ

Bursaspor’un yeni teknik direktörü İbrahim Üzülmez ise şu açıklamaları yaptı: “Büyük camiaya geldiğim için, sağlık kontrol ve şehir merkezinde insanların sıcak yaklaşımından memnun oldum. Benim ve Bursaspor için camianın hayırlı olmasını diliyorum. Bursaspor büyük camia. Bursaspor nerede olursa olsun büyüklüğünden bir şey kaybetmez. Ayağa kalkmak için profesyonelce bir değişiklik oldu. Amacımız Bursaspor’u daha ileri taşımak. Başarı çok kolay değil. Başarıya giden yollar çetrefillidir. Bursaspor forma ve armasını iyi taşımak için. Bu gemiyi başarıyla limana yanaştırmak için çalışacağız. Yapacağımız tek bir şeyimiz var. Çok çalışmak, çok çalışmak… İzmir’e giderken takım yapacağız, tanıdığım oyuncular var. Kadro yaparken sağlıklı düşünmemiz lazım. Sadece bana değil bu takıma sahip çıkmamız gerekiyor. Türkiye’de en çok eleştirilen insanlardan biriyim. Eleştirilere de açığım. Bursaspor en büyük vizyona sahip takımlardan birisidir. Süper Lig’e çıkarma yolunda hepimize destek olunması gerekiyor. Başarıya giden yol dikenli yollardır. Taraftar kızacaktır. Genç oyunculara destek vermek bizim görevimizdir. Umarım bu yılın sonu güzel bir birlikteliğin sonunda şampiyonluk olur.”

Editör: Haber Merkezi