TFF 1’nci Lig’den yeniden Süper Lig’e yükselme mücadelesi veren Bursaspor’da performansıyla eleştiri oklarının hedefinde olan Rumen sol kanat oyuncusu Iasmin Latovlevici, üst düzey bir gole imza atarak kendisine yöneltilen tepkilere de cevap vermiş oldu. 

YENİ BİR FÜZE

Geçtiğimiz sezonun devre arasında takıma katılan 33 yaşındaki kanat oyuncusu, inişli çıkışlı bir grafik çizerek taraftardan tepki görmüştü. Samet Aybaba’nın ısrarla forma verdiği Lato, geçtiğimiz sezon Akhisarspor karşısında müthiş bir füzeyle Bursaspor’un 3 puanına katkıda bulunmuştu.

İYİ BAŞLAMAMIŞTI

Bu sezon da takımda kalıp kalmayacağı belli olmayan Latovlevici, Yeşil Beyazlı forma altında kariyerine devam edeceğini vurgulayıp Bursaspor’un kampına katılmıştı. TFF 1’nci Lig’e de iyi bir başlangıç yapamayan Rumen oyuncu, yeni transfer Cüneyt Köz’ün ortasında topun gelişine ceza sahası dışından muhteşem bir vuruşla Eskişehirspor kalecisi Ekrem’i mağlup etmişti.

JENERİKLİK GOL

Iasmin Latovlevici bu golüyle Akhisarspor maçındaki vuruşuna atıfta bulunurken, tam 307 gün sonra aynı güzellikte şutuyla jenerikleri süsleyecek bir gole imza attı. Rumen oyuncunun golü sosyal medyada anında paylaşılırken, çok sayıda beğeni ve paylaşım aldı.

Editör: Haber Merkezi