Tuzlaspor maçının  Bursaspor açısından çok önemli ve kritik bir maç olduğunu ancak bütün zorlamalara karşın  saha ve  seyirci avantajını  iyi kullanamayarak sahadan puansız ayrılmak zorunda kalındığını açıklayan  Sakder böyle kritik bir dönemde camianın küsmemesi gerektiğini söyledi.

Şu anda istifa  etmiş bir Yönetim Kurulu’nun görev başında olduğunu ve önümüzdeki süreçte  Genel Kurulların yaşanacağını belirten Galip Sakder lig sonuna kadar her türlü desteğe devam edilmesini kaydederek; "Tuzlaspor maçı artık geride kaldı. Her maç Bursaspor için bir final maçı olacak. Ümitlerimizi hlç bir zaman kaybetmemek zorundayız. Başta taraftarlarımız olmak üzere tüm camia inancını yitirmemeli ve takımımıza olan güvenimizi devam ettirmeliyiz." dedi.

Tuzlaspor maçından  önemli dersler çıkarılmasını isteyen Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Galip Sakder şunları söyledi. "Mevcut oyuncu kadromuz ile  bu ligi tamamlayacağız. Oyuncularımıza ve Teknik kadromuza güvenimiz tamdır. Desteklerimiz  eksilmeden devam edecektir. Sağduyulu ve bilinçli hareket ederek bu sezonu en iyi şekilde tamamlamak zorundayız.’"

Mali ve İdari Mali Genel Kurulun  ve  seçimli Olağan üstü Genel Kurulların yapılacağını  açıklayan  Sakder her iki Genel Kurulun’da Bursaspor  için hayırlı olmasını diledi.

Editör: Haber Merkezi