Malûm,gündem transfer tahtası ve ardından yapılacak transferler...

Birçoğumuz, kulübün içindeki zor dönemin hatrına olumsuzlukları dile getirmeden sabrediyoruz. Bir insanı en çok yoran şeylerden biri de beklentilerinin karşılanmaması ve süreç belirsizliğidir.

Kulüpten ses yok.

Bilgi sızmıyor. Bu aslında özlenen ve istenen bir durum ama uzun süreli sessizlikler de homurtuları arttırıyor. Zaman zaman basıncı azaltan küçük bilgilendirmeler iyi olur aslında.

Maddi anlamda Sayın Mestan'ın elinde sıcak para olmadığı ortada. Satışlardan da 400bin Euro gelir geldi sadece diye duydum. U.Meraş, Ertuğrul  ve Latovlevici'den gelebilecek gelir dışında da pek önem  arzedecek gelir gözükmüyor. Tahtanin açılması için gerekli olduğu söylenen 23-24 trilyonun ardından,transferlere harcanacak para da belli değil. Anlaşıldığı söylentisi olan 7 oyuncunun giderleri de belli değil.

Kurulacak "dinamikler platformu" olayı da can bulmadı.

İş adamları,şirketler vb. maddi anlamda Bursaspor'un elini rahatlatacak bağışlar yapmadı. Reklam bazında sponsorlukların sesi duyulmadı.

Mantıken, ya bu dinamikler belli bir zamanı bekliyor; bildikleri bir şey var,sonrasında yardım edecekler ya da bu dinamiklerin desteği hikayesi tamamen bir hayal.

Sms kampanyası neyi bekliyor onu da anlamış değilim.

Söylentiler, bu hafta içi hem tahtanın açılacağından yana hem de kampanyanın başlayacağından.

Ama net bilgi yok tabi... Şehirden maddi destek alamayan bir yönetimin işleri çabucak bitirmesini beklemek de hayalcilik oluyor otomatikman...

Taraftar mecbur sabrederek bekliyor.

Sabredemeyip olumsuz şeyler üretenlerin arkasından da gidilmiyor. Birileri bir şeyler yapar, işler hallolur düşüncesi de devam ediyor.

Trabzonspor'a özenerek bakıyoruz. Eski başkanlardan tut,eski milletvekillerine ,iş adamlarından sanatçılara, eski topçusuna kadar herkes taşın altına elini koymuş,çorbada tuzumuz olsun diye ugraşıyor. Taraftarları da bu rüzgâra kapılmaktan memnun,takaları sürüyorlar bordo mavi denizlere...

Bizdeki durumsa bunun tam tersi. Büyük kuruluşlardan tut, büyük şirketkere kadar,siyasetinden spor dünyasına kadar kimseden ses yok. NİLBİAD bir ateş yaktı ama ateşi harlayacak olanlardan ses çıkmadı.

Valla ben  kendimi bir yandan olumsuz her şarta hazırlıyorum, bir yandan da umudumu canlı tutuyorum.

Bu kara günleri yaşamamıza sebep olan herkese nefretim taptaze  yaşıyor ama enerjimi gelecek günlere saklıyorum.

Dinamik masalı bitsin artık da hepimiz KRAL ÇIPLAK deyip gerçeklerle ve  ızdıraplı günlerle daha da pişelim.

Forma ve  kombine gelirleri ne düzeyde olacak belli değil. Öz taraftarlar her zamanki masraflarını yapacaklardır zaten firma ve kombine konusunda ama neye yeter o da muamma.

Bir Bursasporlu olarak, muhtaç olduğum kudret armamdaki asil renklerde mevcut. En kötü günde, en acı duygulara katlanacak metanet, tarihimden aldığım feyz ile bertaraf edilir. Dilimdeki dua, hayırlara vesile olarak kabul olur inşallah.

Saygılarımla...