Yine hızlı bir kontrada Emirhan ın çok güzel getirip defansı şaşkınlık içinde bırakan ortası en son Berat a geldi.Berat sakin bir vuruşla bu kez golünü attı.Artık rahatlamıştır bence..Ben Berat tan ümitliyim ..Bu gün 3 gollük pozisyon yakaladı bir tanesinii attı.Olsun böyle böyle gelişecek..Bu arada gitgide takıma da uyum sağlayan Taha Altıkardeş adeta bir devre arası transferi oldu..Oldukça yerinde müdahaleleri ile bence değişmez stoperimiz oldu.Cüneyt de git gide daha verimli olmaya başladı.

Bence art niyetli olmasa da  avantaj oynatacağım diye iki tarafa da çok net faulleri es geçen bir hakem vardı.Bu kadar faulü es geçen hakem Emirhan ın tamamen gereksiz faulünü yakaladı ve çok önemli bir maç öncesi cezalı duruma düşürdü. Oysa rakipte de o ana kadar sarı karı çoktan hak etmiş oyuncular vardı.. Öyle takdir etti diyelim..Aynı acemiliği Ozan İsmail de yaptı ve cezalı duruma düştü..Maç 3-0 olmuş son dakikalar oynanıyor sen niye rakibi çekersin? Kart göreceğini bile bile.

Nispeten kolay maçlar geçti..Şimdi 4 zorlu maç var..Çok zor ama bence bu 4 maçtan 10 puan çıkarılabilirse play of şansımız olabilir.Çok zayıf bir ihtimal olsa dahi pes etmek bizim de futbolcuların da  genlerinde yok.Son ana kadar mücadeleye devam.

Son olarak çok önemli bir konuya değinmek zorundayım.Hatıra kombinesi kampanyası yaklaşık 3 gündür 1552 sayısında kilitlenmiş.Ben her gün 3-5 defa bakıyorum..Tık yok..Bazı yorumlara bakıyorum da hem hak veriyorum hem vermiyorum.Diyorlar ki yönetimden kim kaç para koymuş ki biz niye koyalım? Haklılar..Ama yine para çar-çur edilir futbolcu ve personele verilmez..Buna ise inanmıyoorum.Para valilik hesabında toplanıyor.Şehrin en büyük mülki amiri olan valimize de güvenmiyor musunuz?Para futbbolcu ve personel için toplanıyor.Öyle de olmak zorunda. Bakın maçı kazanırlar ya da kaybederler iyi oynarlar ya da  kötü oynarlar ama tüm takımın alnından öpmek gerek. İsyanlarında da haklılar..Ama öyle sağlam karakterler ki..Herhangi biri bir notere gidip bir ihtarname çekse şu kadar zamandır sözleşmemdeki paralar ödenmedi diye haftaya hepsi serbest kalırlar.Sırayla taliplisi olanlar da yuvasından uçar gider. Ali Akman ın kadar yetiştirme bedeli bile alamayız.İşte bu yüzden hepsinin alacakları derhal hesaplarına yatırılmalıdır.Bu çok büyük bir tehlikedir ve tahminimce yaklaşık 20 milyon alacakları var bu çocuklar ve perrsonelin..Toplanan para ne yazık ki 500 bin dahi değil..Sene sonunda yandım Allah deriz.Önce yönetimi sonra da para verebilecek durumda olan iş insanlarını yardıma davet ediyorum.. Hatta taraftardan bile bu parayı rahatlıkla verebilecek durumda olup vermeyenlere de bu sözüm geçerlidir.Bu çocuklar sezon sonuna kadar kan da kussalar böyle bir harekette bulunmayacaklar.Formalarına,şehirlerine,teknik ekibine duydukları saygı yüzünden..Onun için bu çocuklar yenilseler dahi 40 puanı topladıkları ve bu güzel davranışları yüzünden sevgi ve ilgimizi fazlasıyla hak ediyorlar.

SAYGI VE SEVGİLERİMLE
DR. LEVENT BALCI

Editör: Haber Merkezi