TFF 1’nci Lig’in Play-Off yarı final rövanş maçında Adana Demirspor’a elenerek Süper Lig hayallerine veda eden Bursaspor’da sular durulmuyor. Camiada tepki sesleri yükselmeye başlarken, futbolcular Kerem Can Akyüz ile Tayfur Bingöl’ün ayrılmasının ardından teknik direktör İrfan Buz da şehri terk etti.

MESTAN SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Camia başarısızlığının faturasını yönetime keserken, Başkan Mesut Mestan ve ekibi ise sessizliğini koruyor. Mali tabloya rağmen transfer edilen 18 futbolcunun yanı sıra 3 teknik adamla yapılan sözleşmeler de Süper Lig için yeterli olamadı. Taraftar, Mestan’ın taahhüdünü verdiği ‘güven oylaması’ şeklindeki olağanüstü genel kurulun gerçekleşmesi için kamuoyu oluşturuyor.

SOSYAL MEDYADA ETİKET AÇILDI

Bursaspor’un Süper Lig’e daha güçlü bir yönetim kuruluyla çıkabileceği yönünde algı oluşturulurken, Yeşil Beyazlıları 2005-2006 yılında ‘Süper Lig’e Büyük Yürüyüş’ sloganıyla şampiyonluğa taşıyan efsane başkan Levent Kızıl’ın adı kulislerde geçmeye başladı. Taraftar da sosyal medyada #LeventKızılDuyBuSesi etiketini açarak Kızıl’ın görevden kaçmaması gerektiğini ifade ediyor.

Editör: Haber Merkezi