Yeni Birlik Gazetesi Spor Müdürü Mustafa Yaşar’ın Instagram’da canlı yayın konuğu olan Lig Radyo’da 12.Adam programının yapımcısı İlker Duralı, İstanbul’dan Bursaspor’un güzel gördüğünü ifade etti.

KARAR VEREMEDEN GİTTİ

Bursaspor’un çözmesi gereken birkaç problemi olduğunu vurgulayan Duralı, “Bursaspor her şeyi biliyor. Yeşil Beyazlılar düşünce ve tavır olarak zaman zaman İstanbul takımları gibi davranıyor. Şampiyonluğun da etkisiyle inanılmaz sabırsız. 2010 yılında gelen Süper Lig şampiyonluğu muazzam bir başarı. Bursaspor, hep şampiyonluğa oynayacak bir takım mı yoksa kendi mi olmalı diye karar verinceye kadar tepetaklak gitti” diye konuştu.

LEICESTER CITY ÖRNEĞİ

Şampiyonluğunun ardından Bursaspor’un üst üste 4 sene Avrupa bileti kazandığını hatırlatan İlker Duralı, “Ancak orada bir türlü gruplara kalamadılar, en büyük bahtsızlık bu. Bu şansı kırsa Leicester City’ın bulduğu pozisyonu yakalayabilirlerdi.  Bursaspor düşünce, mantık, sistem ve bakış olarak öze dönmeli. Tekrar şampiyon olmaya çalışmamalı. Denk gelirse bunu zaten başarır. Bursaspor, Bursaspor olmaya çalışsın” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi