Bursaspor’da, 2019 yılında Mesut Mestan yönetimi tarafından isim hakkı başka bir şahsa devredilen Bursaspor Futbol Okulları’nın yeniden yeşil-beyazlı kulübün bünyesine döndüğü açıklandı.

İKİ YIL ÖNCE VERİLMİŞTİ
Bursaspor’a madddi kaynak elde etmek amacıyla 2 yıl önce 3+2 yıllığına futbol okullarının bir kişiye verildiğini söyleyen Bursaspor Futbol Okulları Direktörü Tolga Şen, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Futbol okulları yeniden kulübün bünyesine katıldı.

Çünkü, gördük ki, bu anlaşmanın, geride kalan 2 yıllık süreçte Bursaspor’a hiçbir maddi ve manevi katkısı olmamış” dedi.

“HİÇBİR KATKISI OLMAMIŞ”

Tolga Şen, önemli gelişmeyle ilgili şunları söyledi:

“Yetiştiricilik noktasında hiçbir şekilde yol katedilmemiş. Bu organizasyon, Bursaspor ismi kullanılarak anlamsızca büyümüş ve kulübe hiçbir kazanç katkı sağlamamış. Ekip liderimiz Emin Adanur'un talimatıyla Bursaspor Futbol Okulları’nın isim hakkının yeniden kulübe devrinin çalışmaları resmen başlatıldı.
15-20 günlük sürecin ardından taraflar karşılıklı anlaşarak Bursaspor Futbol Okulları’nın yeniden kulüp çatısı altına aldık ve çok önemli bir kaybı telafi etmiş olduk.

68 ŞUBE VAR

Okulumuzun, Bursa’da 13, Türkiye‘de 60 ve dünya genelinde 8 olmak üzere toplam 68 şubesi var. Futbol okullarımızda, 3 bin 500 civarında futbolcu adayı minik, 450 yetiştirici antrenör nezaretinde çalışıyor.“

MERİNOS STADI’NDA TOPLANDILAR

Bu arada Türkiye çapında faaliyet gösteren Bursaspor Futbol Okulları’nın sorumluları ve teknik adamları, Bursa’ya gelerek, yeni dönem için Merinos Stadı’nda toplandı.

ŞEN, CENKÇİLER VE BURUL NEZARETİNDE...

Ardından Bursaspor Futbol Okulları Direktörü Tolga Şen ile Vakıfköy Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Hakan Cenkçiler, Bursaspor Futbol Okulları Koordinatörü Yılmaz Burul, Futbol Okulları İdari İşler Sorumlusu Öznur Kalkan ve konuk antrenörler, Hayat Lokantası’nda düzenlenen yemekte bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulundular.

Editör: Haber Merkezi