Bursa Gaziantepliler Derneği, BTSO öncülüğünde başlatılan kampanyaya forma desteği verdi. Bursa Gaziantepliler Derneği Başkanı Bilal Şengüloğlu, yaptığı açıklamada, "BTSO Başkanımız Sayın İbrahim Burkay öncülüğünde gerçekleşen çağrıya duyarsız kalmadık. Yeniden Büyük Bursaspor özlemi ve sevdasıyla, Bursa'da yaşayan Gaziantepliler olarak takımımızın yanındayız. Bizler Gaziantep'te doğduk ama doyduğumuz yer Bursa'dır. Bursa Gaziantepliler Derneği olarak, üyelerimizle birlikte başta sanayicimiz Erkut Dikici olmak üzere yardım kampanyasına destek amacıyla 10 Bin TL değerinde 100 formayla katılıyoruz" dedi.

HEMŞEHRİ DERNEKLERİNE ÇAĞRI

Bursaspor'a yardım kampanyasına diğer hemşehri derneklerinin de destek olacağına inandığını ifade eden Şengüloğlu, şunları söyledi: "Bizler Bursa'yı ve Bursaspor'u seviyoruz. Bursa'ya aidiyet duyuyoruz. Bursaspor divan ve genel kurul üyesi hemşerilerimiz var. Bursaspor tribünleri dolduran başta şahsım olmak üzere binlerce Gaziantepli 
hemşehri taraftarlarımız var. BTSO Başkanımız Sayın İbrahim Burkay öncülüğünde başlayan kampanyaya destek olan Bursa Valimiz Sayın Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş'a ve tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bursa Gaziantepliler Derneği olarak destek olduğumuz bu kampanyaya tüm hemşehri derneklerinin de destek olacağına yürekten inanıyorum."

Editör: Haber Merkezi