Bursaspor Kongre Üyeleri Platformu(BURKÜP) olarak Bursaspor'a gönül vermiş, hiçkimsenin adamı olmayan, her sosyo-ekonomik kesimden, her türlü görüşten kişilerin oluşturduğu, tek amacı kulübe üye sağlamak olan bir yapıyız. Yönetim Kurulunuzun seçimi ile güneşli ve iyi günler beklentisi içine girmiş olsak da ilk haftalardan itibaren yönetiminizin aldığı kararları şaşkınlıkla izledik.

Ne yazık ki peşisıra futbol aklından uzak kararlar alındığı, hedefimizden çok uzaklarda bulunduğumuzu, bir alt lige düşmemenin hesaplarını yapar olduğumuz sabittir. Puanı ve puanları alacak olan futbolculardır. Onların dilinden konuşabilme becerisi gösterememeniz, maddi olarak futbolculara olan yükümlülüklerinizi yerine getirememeniz, içimizden yetiştirdiğiniz evlatlarımızın da bulunduğu profesyonel oyuncuların isteyerek oynamamaları, yönetim ve futbolcular arasında kopukluğa neden olarak, bizi bu günlere getirmiştir.

Özellikle son günlerde gerçekleşen gelecek vadeden oyuncularımızdan Emirhan Aydoğan ve İsmail Çokçalış'ın takımdan ayrılmaları da sizin sorumluluğunuzdadır. Yine son hafta basında sıkça geçen genç yetenekli oyuncularımızın bazı takımlar ile isimlerinin anılması hem futbolcu kardeşlerimizin motivasyonunu düşürmekte, hem de hedefe bu gibi kayıplar ile ulaşılamayacağını düşündürmektedir. Bu futbolcuların şu ortamda satılması Bursaspor'a maddi ve manevi hiçbir şey getirmeyecektir.

Önümüzdeki yılın kadrosu teknik ekip tarafından oluşturularak tahta kapamasının özellikle puan cezasının önüne geçilmesi sağlanmalı ve ilk 2 hedeflenerek yol alınmalıdır. Bunu başaramayacağınızı düşünmekte iseniz olağanüstü genel kurul yapma kararı alarak güvenoyu tazelemeniz veya başka yönetime görevi devretmenizi bekliyor, bu süre zarfında Kulübümüzün geleceğine etki edecek her türlü satıştan kaçınılması gerektiğini düşünüyoruz.

Editör: Haber Merkezi