TFF 1’nci Lig’in 17’nci haftasında Yeşil Beyazlıların Hatayspor’u 2-1 yendiği karşılaşmanın 90+1’inci dakikasında galibiyeti getiren gole imza atan Burak Altıparmak, iyi mücadele ettiklerini söyledi.

AGRESİF OYNAMAYI İSTEDİK

Hatayspor karşısında iyi savaştıklarını vurgulayan Burak Altıparmak, “ Agresif oynamayı istedik ve oldu. Son dakikada galibiyetin gelmesi ekstra bir mutluluk verdi bize. Hatay çok iyi bir takım, yendiğimiz için çok mutluyuz. İnşallah devam edeceğiz böyle” dedi.

SAKATLIKTAN ERKEN DÖNDÜM

Sakatlıktan sonra geri dönmesinin zor olduğunu kaydeden başarılı orta saha oyuncusu, “ Biraz erken döndüm. Golle süslemem beni mutlu etti. Ama takımın galibiyeti daha önemli. Sezon sonu istediğimiz bir şey var. Onu başarmayı diliyoruz” açıklamasında bulundu.

DAHA AZ RİSKE GİRDİK

Yalçın Koşukavak’ın yerine teknik direktörlüğe İbrahim Üzülmez’in göreve gelmesiyle gerçekleşen değişime ilişkin açıklama yapan Altıparmak, “Daha az riske girmeye çalıştık. Yine de pozisyon verdik. Birkaç alışkanlığımız var, onları da kampta düzelteceğiz. Hoca çok iyi, motivasyon olarak ‘agresif oynayın, sert oynayın’ dedi. Biz de hocanın dediğini yapmaya çalıştık. Galibiyetle mutlu olduk” dedi.

Kaynak: Bursasporx.com

Editör: Haber Merkezi