Maçın henüz 35. Saniyesinde kalesinde şok bir gol gören Yenişehir Belediyespor, kısa sürede toparlanacak oyunda üstünlüğü ele geçirdi. Sık sık Hendek kalesine gol için gelen Yenişehir Belediyespor bir çok pozisyondan faydalanamadı.

İlk yarısı böyle biteceği sanılan maçın 38. Dakikasında sol taraftan Hendek kalesine yüklenen Yenişehir Belediyespor sağ beki Volkan adrese teslim bir orta yaptı. Bu ortayı iyi değerlendiren son haftaların golcü ismi Serdar takımına beraberliği sağladı.

İlk yarısı 1-1 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında da galibiyeti isteyen Yenişehir oldu. Sağlı sollu ataklarla Hendek kalesine gelen Yenişehir Belediyespor, yine bir çok pozisyonu değerlendiremedi.

Maçın 51. Dakikasında Yenişehir’in başarılı orta saha oyuncusu Cüneyt’in şutu direkten döndü. Oyundan hiç düşmeyen ve atak üstüne atak geliştiren Yenişehir Belediyespor aradığı golü 81. Dakika da Cüneyt’in kafasından buldu. Soldan yapılan ortayı iyi değerlendiren Cüneyt takımını 2-1 öne geçiren golü attı.

Bu golden sonra da hız kesmeyen Yenişehir Belediyespor bu kez 87. Dakika da başarılı kanat oyuncusu Emirhan’ın ayağından bir gol kazandı. Serdar’ın asistini iyi değerlendiren Emirhan, plase bir vuruşla takımını rahatlatan golü attı. 3-1.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Yenişehir Belediyespor zor kaçta 3 puanı 3 golle almayı başararak büyük mutluluk yaşadı.

Maçtan sonra taraftarı ile bütünleşen Yenişehir Belediyespor büyük coşku yaşadı. Yenişehir Belediyespor önümüzdeki hafta sonu Kütahya Belediyespor’un konuğu olacak.

Haber: Harun Sak

Editör: Haber Merkezi