Süper Amatör Lig A Grubunda Mimar Sinanspor, konuk ettiği Hamitlerspor’u 3-1 mağlup ederek ilk galibiyetine imza attı. Karşılaşmaya hızlı ve istekli başlayan Kırmızı-Beyazlılar, henüz 4.dakikada Mücahit’in attığı golle 1-0 öne geçti.

Golden sonra çabuk toparlanan Hamitlerspor, üst üste geliştirdiği atalarla beraberlik golü aramaya başladı ancak golü bulamadı. Mimar Sinanspor ise savunma arkasına atılan toplarla etkili olmaya başlarken, 37.dakikada yine Mücahit’le durumu 2-0 yaptı.

Bu golden 3 dakika sonra Hamitlerspor Sinan'ın düşürülmesiyle kazanılan penaltı atışını Yunus gole çevirerek skoru 2-1 yaptı ve devre bu sonuçlar kapandı. İkinci yarının hemen başında Hamitlerspor, savunmanın ofsayt diye durakladığı bir anda topla kaleci ile karşı karşıya kalan Tunahan altı içinde  topu havadan avuta gönderdi.

63.dakikada Mimar Sinanspor’un ani geliştirdiği atakta, sol çaprazda topla buluşan kaptan Ferhat meşin yuvarlağı yerden sert bir vuruşla ağlarla buluşturarak durumu 3-1 yaptı.

Kalan bölümlerde her iki takımında gol için büyük çabası sonucu değiştirmeye yetmedi ve Mimar Sinanspor sahadan 3 puanı üç golle alarak galibiyetle tanıştı.

SAHA: Şahin Başol
HAKEMLER: Murat Emre Koçyiğit 7, Semih Akgün 7, Oğuz Karadağ 7
MİMAR SİNAN: İbrahim 7, Ramazan 6 (Dk.57 Eren 5), Enes 7, Sezer 7, Burak 7, Ercan 7, Uğur 7 (Dk.84 Kaan), Önder 7, Mücahit 8, Hüseyin 7, Ferhat 8 (Dk.88 Ayvaz)
HAMİTLER: Alican 4, Mehmet 4, Tolga 4, Kaan 4, Tunahan 3 (Dk.66 Uğur 4), Hilmi 5, Taner 4 (Dk.61 Erkan 3), Yunus 6 (Dk.69 Hasan 3), Erdal 5, Anıl 5, Sinan 5
GOLLER: Dk.4-37 Mücahit, Dk.63 Ferhat (Mimar Sinan), Dk.40 Yunus (Penaltı) (Hamitlerspor)

Editör: Haber Merkezi