1992 doğumlu defans ve ofans özellikleri olan orta saha futbolcusu Fırat Çınar, futbola 1998 yılında başladı. 2 Sene Yolsporda oynadıktan sonra İnegöl doğanspora transfer oldu.

Doğanspor formasını bir yıl giydikten sonra Yenicespor’a transfer oldu. Yenicespor genç ve yıldız takımlarında kaptanlık yaptı. 2007 - 2014 yılları arasında aralıksız Yenicespor formasını giydi. Son olarak 2015 yılında Gençlergücüspor formasını giydi. 2016-2017 yılı içinde İsaörensporun başarısı için ter dökecek.

İsaörenspor idari binasında yapılan imza töreni ile resmen İsaörensporlu olan Fırat Çınar yaptığı açıklamada "İsaörenspor benim kariyerimde önemli bir yere sahip olacağına inandığım bir kulüp olacaktır. Bana güvenen Başkanımız Erhan Ulu ya ve Teknik Direktörümüz M.Cihan Birlik hocama bana olan güvenleri nedeniyle teşekkür ediyorum.

Yeni sezon da koyulan hedef doğrultusunda ligimizi lider tamamlamak istiyoruz. İsaörenspora geldiğim için mutluyum. Bundan sonra takımımın başarısı için ter dökeceğim. İyi bir kadromuz var ve bu kadronun da hak ettiği yerde olması için savaşacağız" dedi.

Editör: Haber Merkezi