Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Yıldırım, şunları söyledi: “İlk yarıda istediğimiz oyunu oynadığımızı söyleyemem. Yaptığımız ataklar istediğimiz ataklardı ama topun bizde kalma kısmını istediğimiz gibi yapamadık ama ilk yarıyı 2-0 kapatabilirdik. 2-0 olsaydı özgüvenimiz artabilirdi, takımın üzerinde baskı var.  Çalışmamız gerekiyor. Bu arada bütün oyuncularımızı görmüş olduk. Ben bu takımın aşama kaydedeceğini düşünüyorum. Devre arası gelince o konuları düşüneceğiz. O konuları yöneticilerimiz ile konuşacağız. Biz şuanda çalışarak aşama kaydetmemiz gerekiyor. Umutsuz değilim. Her geçen gün daha iyi gideceğiz. Bugün bazı şeyleri iyi yaptık bazı şeyleri iyi yapamadık onların üzerinde çalışacağız.  “ dedi.

ELEŞTİRİLERİN BAŞIMIZIN ÜZERİNDE YERİ VAR

İnegölspor Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu,  2-2 berabere kalınan Serik Belediyespor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Ademoğlu, şunları söyledi:

“Valla maçın hakkı beraberlikti. Golle başladık net pozisyonumuz vardı atamadık. İlk yarı bizim kontrolümüzde geçti. İkinci yarı rakip öne geçti, rakipte istekliydi. Serkan çok güzel gol attı ve maçı beraberliğe getirdi. Maçın hakkı beraberlikti. Maçın son dakikasında hakem kaleciyi atabilirdi. Sarı kartı olduğu için atmadı. Hakemler hakkında hep konuşuyoruz değişen bir şey olmuyor. Onlarda insan kasıtlı hata yaptıklarına inanmak istemiyorum, yapıyorlarsa da veballeri kendilerine. Taraftar kendi sitemini takıma iletiyor.  Taraftar haklı haftalardır bağırıyor, oyun istiyor, galibiyet istiyor, yenilmeyi bile adam akıllı istiyor. Bu şekilde küfürsüz sitemlerini dile getiriyor. İnşallah olumlu dönüş yapar. Hakaret olmadığı sürece eleştirilerin başımızın üzerinde yeri var.”

Editör: Haber Merkezi