Selami Tekin imza töreni sonrası iddialı açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, “Alanyurtspor için Başkan Hakan Durak ile yaptığımız görüşme sonrasında el birliği, iş birliği açısından konuştuk. Gelecek için Alanyurtspor için neler yapabileceğimizi masaya yatırdık. Daha sonra beni takımın başında antrenör olarak görevlendirmek üzere anlaşmaya vardık.

Öncelikle ben Bursa bölgesinde 1.Kümede 2016-2017 sezonunda mücadele edecek takımlara fair play çerçevesinde başarılar dilerim. Beni takımın başına getirdikleri için Hakan Durak ve yönetim kuruluna tekrar teşekkür ediyorum. İnşallah onların istekleri doğrultuda, onları mahcup etmeyeceğime buradan söz veriyorum. Spor camiasında beni tanıyan arkadaşlar, hedefleri olan bir antrenör olduğumu bilirler. Bir takımı çalıştırıyorsam, o takımda halı sahada top oynar gibi haybeye durmam.

Çünkü hedef vardır. Başarılı olmayı her zaman göz önünde bulundurarak çalışmalarıma başlarım. Başarının da devamını getiririm. İnşallah bu senede önce grupta kalıcı olmak istiyoruz. İlerleyen maçlarda istediğimiz galibiyetleri alırsak neden şampiyon olmayı istemeyelim. Tabi ki amacım ligi şampiyon bitirmek ve Alanyurtspor tarihinde Süper Amatör Lige çıkaran antrenör olmak bana nasip olur. Masada fazla konuşmayı sevmem, her zaman sahada konuşmayı severim. Onun için şimdiden Alanyurtspor’a ve takımdaki futbolculara, camiaya, başta kulüp başkanımız Hakan Durak’a teşekkür ediyorum. Birlik beraberlik içinde bu yola çıktık, inşallah tali yollar olmadan, tali yollara sapmadan hedefimiz önce kalıcı, sonrada şampiyonluk gelirse neden olmasın” dedi.

Alanyurtspor Başkanı Hakan Durak ise, “Öncelikle her iki taraf içinde hayırlı olsun. Daha önce kongre gecemizde yapmış olduğumuz konuşmada Alanyurt ne kadar yalnızda bırakılsa, ne kadar zor durumda da olsa, Alanyurtspor her zaman hedefi olan bir takım olacaktır.

Selami hocamız daha önce, gerek spor camiası anlamında olsun, dışarıdan arkadaşlığımız, dostluğumuz olan bir hocamızdır. Bize her zaman ağabeylik yapan bir kişiydi. Selami hocamızın içinde, Alanyurtspor’a karşı her zaman bir sevgisi vardı. Alanyurt halkının çoğunu tanıyan biridir. Hocamıza gençlerden kurulu olan bir yönetim kuruluna sahibiz, bizlere tecrübeli bir hoca gerekli olduğunu kendisine söyledim.

Bu saatten sonra Selami hocamın biriktirdiği tecrübeleri kullanma vakti geldi. Hocamız tecrübesi ile Alanyurtsporumuza güzel günler yaşatacağına inanıyorum. Taraftarımızdan tek istediğimiz, Alanyurtspor’u yalnız bırakmasınlar.
Editör: Haber Merkezi