Sezon öncesinde Federasyon Kupası’nın takımın son durumu görmeleri açısından çok iyi olduğunu belirten Baş, Pazar günü saat:16:00’da Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak olan Bandırma Kırmızı maçına taraftarlarımızı beklediklerini belirtti.

Baş, Medya Günü’nde şu açıklamayı yaptı; “Federasyon Kupası’nın havası ile ligin havası çok farklı. İstediğimiz sonucu aldık ama istediğimiz seviyede değiliz. Eksiklerimiz var. Tamamlaya çalışıyoruz. Zaman zaman iyi oynuyoruz, zaman zaman düşüş yaşıyoruz.

Bizim için çok iyi bir turnuva oldu. Hem seviyemizi görme hem de eksiklerimizi görme açısından önemliydi. Görüldü ki ligde konsantre olmazsanız tüm maçlar zorlu geçiyor. Son düdük çalana kadar mücadele etmek gerekiyor. Biz bunu başarıyoruz. Mücadele anlamında savaşıyoruz” dedi.  

TAKIMIMIZIN ALTINCI ADAMI TARAFTARIMIZ
Bandırma Kırmızı takımını da değerlendiren Baş, “Çok genç bir takım. Önde de geride de olsalar aynı oyunu oynuyorlar. Kondisyonları çok iyi. Biz agresif ve konsantre olursak ve tüm maç boyunca basit hataları cezalandırabilirsek maçı kazanmak istiyoruz. Taraftarımızın eksikliğini Antalya’da hissettik. Neden diye sorarsınız biz onlarla oynamaya alışkınız. Takımımızın altıncı adamı taraftarımız. Pazar günü salonu tamamen dolduracaklarına inanıyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi