Bursaspor Basketbol Kulubü'nde yapılan ilk olağan genel kurulda, Kurucu Başkan Sezer Sezgin, tek aday olarak girdiği seçimi oybirliğiyle kazandı. Ataevler Barış Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ikinci oturumda, 100 üyeli kongreye 50 üye katıldı.

SEZGİN 3 YILLIĞINA SEÇİLDİ

Divan Başkanlığı'nı Ömer Keskin'in yaptığı kongrede, açık oylama sonucunda Başkan Sezer Sezgin ve yönetimi, oy birliğiyle 3 yıllığına göreve seçildi. Başkan Sezgin'in 7 kişilik yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Mustafa Demiralay, Adnan Orhan, Onur Çelikyay, Yalçın Cambaz, Caner Zengin ve Selçuk Çelik. Yedek yönetim kuruluna Serhat Akgün, İbrahim Hoşgül ve Tuğrul Güre seçildi.

Denetleme Kurulu, Ramazan Çetin Kaya, Onur Dağlı, Sungur Karaduman'dan oluşurken, Denetleme Kurulu yedek üyeliklerine ise, Yunus Erol, Berhan Orhan ve Muhammet Adalı seçildi.

TARAFTARIMIZLA BULUŞMAK İSTİYORUZ

Başkan Sezgin, sezonun son 4 haftasında 4 galibiyet alarak moral bulduklarını belirterek, "Gelecek sezon Avrupa kupalarına katılıp katılmama konusunda yönetim olarak toplanıp karar vereceğiz. Bu sezon taraftarımızdan yoksun olmak bizi çok üzdü. İnşallah yeni sezonda taraftarımızla salonda buluşup hasret gidermek istiyoruz. Bizi destekleyen Uludağ İçecek ailesine, tüm kişi ve kuruluşlarla camiamıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

ÖMER KIZIL'DAN TAM DESTEK

Bursaspor Basketbol Derneği'nin kurucu üyelerinden ve kulübün isim sponsorluğunu yapan Uludağ İçecek A.Ş Başkan Yardımcısı Ömer Kızıl da kongreye katılarak, Başkan Sezgin ve ekibine tam destek verdi.

Editör: Haber Merkezi