Türkiye Basketbol Ligi'nde Bursa'yı temsil eden iki takımdan birisi olan Finalspor, Bursa etabı çalışmalarını bugün noktaladı. Bursa temsilcisi yarın başlayacak olan Kocaeli Kartepe'deki 2. Etap çalışmaları öncesi Neviçeşni'deki yemekte bir araya geldi.

Yemeğe Başkan İhsan Özen, 2. Başkan Tahsin Yıldırım, Başkan Yardımcısı Ertuğrul Çabunel, Genel Sekreter Yasin Taşel ile birlikte Finalspor basketbol takımı teknik kadrosuyla sporcular katıldı.

Başkan İhsan Özen, 2021-22 Basketbol sezonun sağlıklı, sakatsız ve başarılı olarak geçmesini arzu ettiklerini belirterek şunları söyledi: "Final Okulları Spor Kulübü olarak basketbolda bir istikrar sembolü kulübüz ve tam 13 yıldır ligde mücadele veriyoruz. Geride bıraktığımız her sezondan ders alıyoruz. Maçlarımızı yeni sezonda da Yıldırım İlçemizdeki Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi içerisindeki salonda oynayacağız. Burada seyircimizle bütünleşmeyi ve Yıldırımlıları maçlarımızı izlemeye bekliyoruz. Kaliteli bir ligde mücadele veriyoruz. Tecrübeli ve gençlerden oluşan iyi bir kadro kurduk. Hedefimiz play-off'a kalabilmek. Daha üstü olursa buna da hayır demeyiz."

Finalsporspor Baş antrenörü Berat Gök, "Biz ekip olarak istikrarlı bir kulüpte görev yaptığımız için şanslıyız. İyi bir kulüpte çalışıyoruz. Hedefimiz elbette genç oyuncularımızı üst liglere hazır göndermek. 3 yıl içerisinde oyuncu yetiştiriciliği ile birlikte en üst ligde yer almak için planlarımızı şimdiden yapıyoruz" dedi.

Başkan İhsan Özen, yemek sonrası teknik kadro ile sporculara okumaları için iki kitap hediye etmesi dikkat çekti.

Editör: Haber Merkezi