Mobilya ihracat devi Mobiliyum AVM, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol ve Basketbol takımlarına sponsor oldu. Sponsorluk kapsamında marka, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol ve Basketbol takımlarının oynayacağı lig ve kupa maçlarına forma sırt sponsoru olarak yer alacak.

Mobiliyum AVM’de yapılan imza töreninde, Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü yöneticileri Ömer Cihat Bay, Yunus Emre Gelen ve Kulüp Müdürü Yüksel Arslan hazır bulundu.

Törende konuşan Talha Timur Han, spora desteği sorumluluk olarak gördüklerini söyledi. Anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını dileyen Han, "Avrupa’nın en büyük kapalı Mobilya alışveriş merkezi olarak toplamda 215 üye sayımızla Mobiliyum AVM’ ye gelen müşterilerimizin tüm ev ihtiyaçlarını ve her zevke uygun alternatifleri sunan bir kooperatifiz. Türkiye Mobilya ihracatının %60’ı Mobiliyum üyelerimiz tarafından gerçekleştiriliyor. Birçok sosyal sorumluluk projesini desteklemek adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sporun gelişmesi M.Kemal Atatürk’ün de belirttiği gibi sağlıklı düşünen ve sağlıklı bedenlere sahip olan gençlerin yetiştirilmesi adına Bursa Büyükşehir Belediyespor kulübümüzün hem Efeler Liginde mücadele eden Voleybol takımına hem de Kadınlar Basketbol Liginde mücadele eden basketbol takımına ‘Sırt Forma’ sponsoru olduk. Neden ‘Sırt Forma’ reklamı derseniz her zaman Bursasporun ve nezdinde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ın arkasında ve yanında durmaktan mutlu olduğumuzu belirtmek isteriz. Her iki takıma şahsım ve Mobiliyum adına başarılar diliyorum." diye konuştu.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü yönetim kurulu üyesi Ömer Cihat Bay ise "Kulüp olarak bizim amacımız Bursa’daki her kesime spor yaptırmak. Yetiştirdiğimiz sporcularla başarılar kazanmak. dedi.

Editör: Haber Merkezi