Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor, Halkbank'tan milli oyuncu Caner Dengin'i transfer etti. İnegöl Belediyespor Başkan Vekili Furkan Baştürk, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde yaptığı konuşmada, şunları söyledi.

"Bugünkü transferimiz Galatasaray altyapısında yetişmiş, geçen yılda sezonu Halkbank'ta tamamlayan Caner Dengin kardeşimiz. Caner aynı zamanda milli takımın liberosu olarakta görev yapmakta. Şuan milli takım kamp iznini kullanarak imza törenine geldi. Önümüzdeki günlerde milli takım kampına katılacak ve milli takım formasıyla ülkemizi temsil edecek. Ben bu transferin iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah sakatlıksız, kazasız, belasız güzel bir sezon geçirmeyi temenni ediyorum."

Caner Dengin ise "2017-2018 sezonunda İnegöl Belediyespor'da forma giyeceğim. Transferin her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum. Bu sene İnegöl Belediyespor Avrupa'da mücadele edecek. İlk öncelikli hedefimiz Avrupa'da bir başarı elde etmek olacak ve İnegöl Belediyespor'un her yıl olan başarısını deva ettirmek için elimden gelen her şeyi burada yapacağım" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi