Büyükşehir Belediyesi Doburca Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen yemeğe Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın yanı sıra Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Gökhan Dinçer, Yönetim Kurulu Üyesi Y. Emre Gelen, Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Nurullah Yıldız, Bursa Büyükşehir Belediyesi Tarım AŞ Genel Müdürü Semih Polat, teknik ekip ve sporcular katıldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kupa maçlarında takıma başarı dilerken, ‘Heyecanlı, kaliteli bir yönetimimiz var. Ben de voleybolu seviyorum. Dönem dönem maçlarınıza da gelmeye çalışacağım. Sizin yapacağınız doğru şeyler şehre örnek olacak. Bunları başarılarla taçlandırmak işin zevkini daha da artıracak. İnşallah sakatlıksız sağlıklı ve başarılarla dolu bir süreç olur. Üzerine kata kata gitmek lazım. Aynı zamanda şehre de o heyecanı yaymak lazım. Bu biraz da sizin enlinizde ve ortaya koyacağınız performansla alakalı. Bursa büyük bir şehir. Biz niye dolu tribünlerle maçlar oynamayalım. Niye bir heyecan dalgası oluşturmayalım. Tabi bu durumu pandemi de etkiledi. İnşallah beraber güzel işler yaparız. Bu şehirde bunun güzel bir karşılığı var. Önce kupa maçlarında ardından ligde başarılar diliyorum’ diye konuştu. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Gökhan Dinçer de ‘Güzel bir kadro kurduk. Güzel bir ekip oldunuz. Beraber kazanıp bu işi birlikte başaracağız. Başkanımızın voleybola katkıları ortada. Yine büyük katkısı devam ediyor. Kendisine teşekkür ediyorum. Hepimiz için güzel bir sezon olsun’ dedi. Bursa Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Levent Zoroğlu ise ‘İnşallah Bursa’da oyuncularımız, teknik ekibimiz ve yönetimimizle birlikte güzel işler yapacağız. İyi bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. İnşallah sakatlıksız güzel bir sezon geçiririz’ ifadelerini kullandı.

Bursa Büyükşehri Belediyespor Erkek Voleybol Takımı'nın AXA Sigorta Kupa Voley maçları başlıyor.

2021-2022 voleybol sezonu AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele edecek Bursa Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, AXA Sigorta Kupa Voley'de ilk maçına yarın çıkacak. Bursa Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, İzmir’de gerçekleştirilecek A Grubu maçlarında Galatasaray, Cizre Belediyespor ve Bingöl Solhanspor’la mücadele edecek. Tek devreli lig usulüne göre gerçekleştirilecek grup maçlarında Bursa Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, ilk maçında yarın saat 18.30'da İzmir Atatürk-Sigorta Shop Spor Kompleksi'nde Bingöl Solhanspor'la karşı karşıya gelecek. 4'erli 3 grup oynanacak maçlar sonunda ilk 2'ye giren ekipler adını çeyrek finale yükselecek.

AXA Sigorta Kupa Voley A Grubu maç programı

1 Ekim 2021 Cuma (İzmir Atatürk-Sigorta Shop Spor Kompleksi)
18.30 Bursa Büyükşehir Belediyespor-Bingöl Solhanspor (TVF Voleybol TV)
2 Ekim 2021 Cumartesi (İzmir Atatürk-Sigorta Shop Spor Kompleksi)
17.30 Cizre B.-Bursa Büyükşehir Belediyespor (TVF Voleybol TV)
3 Ekim 2021 Pazar (İzmir Atatürk-Sigorta Shop Spor Kompleksi)
15.30 Galatasaray-Bursa Büyükşehir Belediyespor (TVF Voleybol TV)

Editör: Haber Merkezi