Sezona play-off parolasıyla başlayan ve oynadığı ilk 5 maçını kazanmayı başaran Bursaspor Yüksekoba Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Trabzon İdmanocağı maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Sırasıyla Pursaklar Voleybol,TED Kolejliler,KahramanKazan Belediyesi,Bartın Polisgücü ve son olarak Bolu Belediyesi'ni mağlup eden Bursaspor Yüksekoba'nın başarılı başantrenörü Emin İmen Bursaspor TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Bolu Belediyesi galibiyetinin kendileri için çok önemli olduğunu aktaran İmen şunları söyledi "Baktığımızda hem kadro durumu hem de ekonomik anlamda zirveye oynayan takımlardan bir tanesini mağlup etmeyi başardık, işin başından beri söylüyorum takım olma yolunda oldukça yol kat ettik genç bir takımla Bolu Belediyesi gibi bir takımı verdiğimiz inanılmaz mücadele ile mağlup ettik. Yenilmezlik serimizi sürdürmek adına sene başında koyduğumuz play-off hedefi adına önemli bir galibiyetti. Çocuklarımın hepsini kutluyorum.

Trabzon Zor Bir Deplasman
Trabzon sezon başından beri arayış içerisinde, ekonomik anlamdan belli sıkıntıları var.Bildiğiniz gibi geçen sezon Sultanlar Ligi'nde oynayan bir takımdı. Zor bir maç olacak bizim hedefimiz kazanmak. Trabzon maçını kazanarak galibiyet serimize devam etmek istiyoruz"

Editör: Haber Merkezi