Karşılaşmanın ilk setinin ilk iki bölümü başa baş bir mücadeleye sahne oldu. Bursgaspor Elena, Bahar ve Melis Ece ile etkili oynadı ve setin son bölümüne 20-17 önde giren taraf oldu. Ancak bu dakikadan sonra üst üste hatalar yapan Filenin Timsahları 26 dakika süren ilk seti 25-21 kaybetti.

İkinci setin ilk bölümünde de iki takım da karşılıklı sayılar aldı. Bursaspor ilk teknik molaya 8-7 önde giren taraf oldu. Setin ikinci bölümünde Dilara ve Elena’nın blokları ile üst üste sayılar alan Filenin Timsahları 4 sayı farkla 12-8 öne geçti. Bu dakikada Balıkesir BŞB antrenörü mola aldı. Molanın ardından Balıkesir takımı üst üste sayılar buldu ve müsabakada 14-13 geçti.

Bu dakikada Emin İmen mola aldı. İkinci teknik molaya ev sahibi ekip 16-15 önde girdi. Setin son bölümünde Bahar ve Emel ise sayılar bulan Filenin Timsahları 20-17 öne geçti. Bu dakikada Balıkesir ekibi mola aldı. Molanın ardından Dos Santos’un etkili servislerini Filenin Timsahları karşılamakta güçlük çekti ve maça yeniden denge geldi. 20-20 .Setin son bölümünde az hata yapan ev sahibi ekip 32 dakika süren ikinci seti 26-24 kazandı.

Karşılaşmanın üçüncü setine Bursaspor çok kötü başladı. Rakibin etkili servislerini karşılaşmakta güçlük çeken Filenin Timsahları ilk teknik molaya 8-2 geride girdi. Setin ikinci bölümünde Filenin Timsahları bie ara farkı 3’e indirse de ikinci teknik molaya 16-11 geride girdi. Setin son bölümünde servis karşılamakta güçlük çekince seti 25-16 maçı da 3-0 kaybetti.

Bu sonuçla Filenin Timsahları ligdeki 5.mağlubiyetini alırken, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor 12. galibiyetini almış oldu.

Editör: Haber Merkezi