Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur'da Bayrampaşa maçının hazırlıklarını 2 günlük izinin ardından bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Isınma koşularıyla başlayan antrenman 20 dakikalık tempolu koşularla devam etti. Daha sonra 6'ya 3 kontrol pas oyunu oynayan Bursaspor son bölümde yarı sahada çift kale maç yaptı.

Kayserispor maçında sakatlanan Şamil Çınaz'ın sağ alt baldırında gerilme tespit edildi, 2 gündür acil tedavi programı uygulanan Şamil'in durumu iyiye gidiyor. Aziz Behich, Pablo Batalla, Josua John ve ağrıları bulunan Ricardo Faty rejenarasyon çalışması yaparak dinlendirildi, yarın takımla birlikte çalışacaklar.

Sakatlığı iyileşen Merter Yüce bugün takımla birlikte çalıştı. Deniz Yılmaz ve Erdem Özgenç ise takımdan ayrı doktor kontrolünde çalıştı. Furkan Özçal'ın ameliyatsız tedavi sürecnde beklenen gelişme sağlanmadığı için yapılacak testlerden sonra durumu değerlendirilecek.

Bursaspor yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla Bayrampaşa maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Editör: Haber Merkezi