Osmangazi Belediyesi, ilçedeki basketbol sahalarını sanatsal dokunuşlarla yenilemek amacıyla Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi ve Bursaspor Basketbol iş birliğiyle dikkat çeken bir projeye imza attı. Nisan ayında başlatılan “Basketbol Sahaları Zemin Tasarımı Yarışması”nda sona yaklaşıldı.

Basketbol sahalarını liseli gençler şekillendirecek Foto Galeri: Basketbol sahalarını liseli gençler şekillendirecek

Finale kalan 8 özel tasarım halk oylamasında

Liseli öğrencilerin hazırladığı tasarımlar, okul öğretmenleri, Osmangazi Belediyesi ve Bursaspor temsilcilerinden oluşan jüri tarafından değerlendirildi. Finale kalan 8 tasarım için Osmangazililer oy kullanarak birinciyi belirleyecek.

Oylama 2 Haziran’a kadar devam edecek

Oylama adresleri: www.osmangazi.bel.tr ve Bursa’nın Kalbi mobil uygulaması. Finale kalan tasarımlar buradan görülebilecek.

Ödüller ve saha uygulaması

Dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verilecek. Ayrıca birinci seçilen tasarım, Osmangazi’deki bir basketbol sahasına uygulanarak hayata geçirilecek. Oylama 2 Haziran Pazartesi günü sona erecek.